Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

@mesmeso61 bizim duygularımıza tercüman olan bir yazı buldum.
Neredeyse her cümlesine katılıyorum. Keşke herkes farkına varsa.

Reactions: mesmeso
Sen yine tepkini göster de diziden bağımsız o güzel çift için diss atmana gerek yoktu.

Reactions: Özgür
Sen yine tepkini göster de diziden bağımsız o güzel çift için diss atmana gerek yoktu.
Nesi güzel? Kime göre, neye göre güzel? Ben Emir karakterini sevemedim diziye yakıştıramadım o yüzden diss attım ne yapacağımı da mı söyleyeceksin.

Nesi güzel? Kime göre, neye göre güzel? Ben Emir karakterini sevemedim diziye yakıştıramadım o yüzden diss attım ne yapacağımı da mı söyleyeceksin.
Ahsen ve Burak uyumu güzel demek istiyorum yoksa karakterini sev veya sevme ne yapayım.

Ay git sinirini başka yere sakla zaten bölüm sonunda yine carlayacak gibi görünüyorsun.
Carlamıyorum canım severek izlediğim işin beğenmediğim yanlarını eleştiriyorum sadece. Senin gibi önüme her sunulanı kabul etmiyorum.

Yalnız şu kısımda çok ama çok haklı ek olarak Ayşenil Şamlıoğlu'nu da katsa süper olacakmış

Carlamıyorum canım severek izlediğim işin beğenmediğim yanlarını eleştiriyorum sadece. Senin gibi önüme her sunulanı kabul etmiyorum.
Benim her şeyi kabul ettiğim nereden malum.
Sadece daha ılımlı yaklaşmayı tercih ediyorum hemen yargıda bulunmak yerine.

Yalnız şu kısımda çok ama çok haklı ek olarak Ayşenil Şamlıoğlu'nu da katsa süper olacakmış
Orası öyle ama zaten ustalığı bilinen bir oyuncu olduğu için ekstra övgüye ihtiyacı yok.

Reactions: hayret bi şey
Benim her şeyi kabul ettiğim nereden malum.
Sadece daha ılımlı yaklaşmayı tercih ediyorum hemen yargıda bulunmak yerine.

O zaten ustalığı bilinen bir oyuncu ekstra övgüye ihtiyacı yok.
Ben hemen yargıda bulunmuyorum. İyiyse iyi, kötüyse kötü ne varsa söylüyorum. Gidişat az çok belli oldu bu 2 bölümde. Bu akşam da aynı şekilde devam edilirse zaten izlemeyi düşünmüyorum haliyle yorum da yapmam. Sen de konuya gönül rahatlığıyla uğrayıp ılımlı(!) yorumlarına devam edersin.

Evet cidden öyle. Ayşenil Şamlıoğlu kısacık sahnelerinde bile keyifle izletiyor.
Orjinalinde bir bölüm vardı alzaymır olan bir yaşlı oyuncu Peride'nin eski sevgilisi mi neydi. Tam hatırlamıyorum ama o bölümü iple çekiyorum. Bol bol Peride görürüz umarım
Alzaymır olan oyuncu Haluk Bilginer olur inşallah

Evet o bölüm çok iyiydi ve uyarlanmasını ben de bekliyorum.
Keşke Haluk Bilginer olsa ama sanmıyorum.

Reactions: hayret bi şey