Lafımı geri alıyorum yeni senarist de fıs. Tempolu başladı ama resmen 10 dakika Barış’ın hazırlığını, Dicle’nin onu hazırlamasını izledik. Beren desen yine ön planda şimdi de resmen şarkıyla doldurulan klip izliyoruz.
Bu konukları ve böyle bir festivali konu alan bir bölümü bu şekilde yazması beni de düşündürdü. Şuana kadar elle tutulur sadece Dicle kısımlarımdan bir kaç şey var maalesef.Lafımı geri alıyorum yeni senarist de fıs.Tempolu başladı ama resmen 10 dakika Barış’ın hazırlığını, Dicle’nin onu hazırlamasını izledik. Beren desen yine ön planda şimdi de resmen şarkıyla doldurulan klip izliyoruz.
Yani Burçin’in hikayesi başta güzel ve komik geldi. Hatta bölümün başındaki Dicle-Kıraç sahnelerini de görünce herhalde yeni senarist seyirciyi dinleyip baba-kız ilişkisine yoğunlaşacak diye düşündüm. Güzel de gitti ama ondan sonrasında pek akmadı.Bu konukları ve böyle bir festivali konu alan bir bölümü bu şekilde yazması beni de düşündürdü. Şuana kadar elle tutulur sadece Dicle kısımlarımdan bir kaç şey var maalesef.
Burçin’in konuşma sahnesi.Neymiş o sansasyonel sahne.
Bence iyi ki gelmiş bölüm daha tempolu gidiyor.Ayrıca geçen laf ediyordun eski senariste.Yine mi R yaptın.
Aynen bi durağanlaştı ama en büyük nedeni Beren bence. Beren'in sahneleri arttıkça dizi batıyor. Yapım şirketinden birisinin yeğeni mi anlamadım kiYani Burçin’in hikayesi başta güzel ve komik geldi. Hatta bölümün başındaki Dicle-Kıraç sahnelerini de görünce herhalde yeni senarist seyirciyi dinleyip baba-kız ilişkisine yoğunlaşacak diye düşündüm. Güzel de gitti ama ondan sonrasında pek akmadı.
Geçen laf ettin ya eski senariste onu diyorum.Burçin’in konuşma sahnesi.R yapacak olsam senarist değişikliğine gerek yoktu yazmazdım canım saçmaladın yine.
Bayılıyorum bu kızaAhsen senin gibi işini sahiplenen insanları çok seviyorum.
https://twitter.com/x/status/1316107678851174400 https://twitter.com/x/status/1316108157324795905
Ben de öyle gerçekten. İşini hem severek yapıyor hem de çok güzel sahipleniyor. Burçin’in onunla konuşup onu öptüğü sahnede heyecanı o kadar güzeldi ki gerçekten ünlü gören birini çok iyi yansıtıyor Ahsen.Bayılıyorum bu kıza
Bu arada bölümün 2. yarısı fena aktı. Yeni senaristleri o kadar gömdük birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?