Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Lafımı geri alıyorum yeni senarist de fıs. :A Tempolu başladı ama resmen 10 dakika Barış’ın hazırlığını, Dicle’nin onu hazırlamasını izledik. Beren desen yine ön planda şimdi de resmen şarkıyla doldurulan klip izliyoruz. :A

Lafımı geri alıyorum yeni senarist de fıs. :A Tempolu başladı ama resmen 10 dakika Barış’ın hazırlığını, Dicle’nin onu hazırlamasını izledik. Beren desen yine ön planda şimdi de resmen şarkıyla doldurulan klip izliyoruz. :A
Bu konukları ve böyle bir festivali konu alan bir bölümü bu şekilde yazması beni de düşündürdü. Şuana kadar elle tutulur sadece Dicle kısımlarımdan bir kaç şey var maalesef.

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Bu konukları ve böyle bir festivali konu alan bir bölümü bu şekilde yazması beni de düşündürdü. Şuana kadar elle tutulur sadece Dicle kısımlarımdan bir kaç şey var maalesef.
Yani Burçin’in hikayesi başta güzel ve komik geldi. Hatta bölümün başındaki Dicle-Kıraç sahnelerini de görünce herhalde yeni senarist seyirciyi dinleyip baba-kız ilişkisine yoğunlaşacak diye düşündüm. Güzel de gitti ama ondan sonrasında pek akmadı. :D

Yani Burçin’in hikayesi başta güzel ve komik geldi. Hatta bölümün başındaki Dicle-Kıraç sahnelerini de görünce herhalde yeni senarist seyirciyi dinleyip baba-kız ilişkisine yoğunlaşacak diye düşündüm. Güzel de gitti ama ondan sonrasında pek akmadı. :D
Aynen bi durağanlaştı ama en büyük nedeni Beren bence. Beren'in sahneleri arttıkça dizi batıyor. Yapım şirketinden birisinin yeğeni mi anlamadım ki :D Zamanında Küçük Sırlar'da Merve Boluğur'un rolü de artınca dizi çöküşe geçmişti. Bende hiç sevmezdim onu dizide. Ama o yine Star kötü durumda olduğu için 50 küsur bölüm sürmüştü. Bizim dizinin o kadar şansı olmaz :(

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Bayılıyorum bu kıza :)

Bu arada bölümün 2. yarısı fena aktı. Yeni senaristleri o kadar gömdük birde :D
Ben de öyle gerçekten. İşini hem severek yapıyor hem de çok güzel sahipleniyor. Burçin’in onunla konuşup onu öptüğü sahnede heyecanı o kadar güzeldi ki gerçekten ünlü gören birini çok iyi yansıtıyor Ahsen. :Z

Aynen o reklamdan sonrası çok güzel geçti. :Z 2 saatlik dizilerimizin maalesef kaderi bu. :(

• Harika
Reactions: hayret bi şey