Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Tam dedim full konuklu bir fragman verdiler ama yine araya sıkıştırmışlar diğer konuları.
Sıkıntı da bu değil mi sence? Menajer dizisini konuklar üzerinden değil de saçma sapan aşk hikayesi üzerinden tanıtmak reytingleri etkilememiş midir?

Reactions: Emre Ozansoy
E tamam ben de olsam fragmana konuk koyarım ama bu sefer de konuklar üzerinden reklam yapılıyor, ana hikayeye hiç değinilmiyor tarzı yorumlar geliyor. İnsanlar da ne yapsın eşit olsun diye bir oradan bir oradan koyuyorlar işte.
Onlar da çok komikmiş, yerlere yattım ordan yazıyorum.
O yerin dibinden çıkama inş.

Reactions: mesmeso and Özgür
Ana hikaye de şey mi Barış ve Dicle aşkı mı?

Ana hikaye de şey mi Barış ve Dicle aşkı mı?
Ay sen de taktın ama.
Ben de bayılmıyorum ama hikayenin devam edebilmesi için böyle bir aks da gerekiyor yoksa Dicle-Kıraç ve Feris’in özel hayatı da devam ediyor zaten.

Ay sen de taktın ama.
Ben de bayılmıyorum ama hikayenin devam edebilmesi için böyle bir aks da gerekiyor yoksa Dicle-Kıraç ve Feris’in özel hayatı da devam ediyor zaten.
Ben görebilirlerse 18. bölümden sonra neler olacağını merak ediyorum. Bakalım kendilerinin nasıl orijinal fikirleri var. Gerçi o zamana kadar orijinalinin son sezonu çıkar.

Reactions: Aserat and Özgür
Reactions: mesmeso and Özgür
İşte keşke herkes böyle düşünse Sherlock beyciğim.

Reactions: Sherlock
Ah ah madem tekrarını pazar yayınlıyorsunuz yeni bölümü de yayınlayın işte. Sinirim bozuluyor bu basiretsizlik yüzünden.

Reactions: hayret bi şey
Cumartesiye al şu diziyi artık star