Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

İlk söylediğinde o olmadığını anladım zaten ama benimki de bir umut. :A Dicle'nin Antalyalı oluşu ve iki bölüm önceki Altın Portakal muhabbeti nedeniyle insanın aklına o geliyor doğal olarak. :A
Son bölümde de Dicle Altın Portakal’dan bahsetti. :A Zaten bu şartlarda Antalya’ya gitmeyeceklerini düşünmüştüm ama heveslenmiştim yine de. :A Neyse ne olursa olsun Burçin’i izlemek harika olacak. :Z

• Üzücü
Reactions: Aserat
Son bölümde de Dicle Altın Portakal’dan bahsetti. :A Zaten bu şartlarda Antalya’ya gitmeyeceklerini düşünmüştüm ama heveslenmiştim yine de. :A Neyse ne olursa olsun Burçin’i izlemek harika olacak. :Z
Tüm ekibi Antalya'ya götürmek zor olurdu ama keyifle izlerdik. :( Neyse Juliette Binoche için Burçin güzel seçim olmuş. :Z

• Güldürdün
Reactions: Özgür
@Aserat Acaba Altın Portakal bölümü mü cidden. :A Kıyafet falan görünce aklıma direkt o geldi ama orada menajer Andrea değil miydi? :A

Edit: Ödül töreni diyor, kıyafet diyor beklediğim bölüm geldi. :Z Ama Altın Portakal diye bahsetmemişler herhalde kurgu bir ödül töreni olacak.ss Bir de Feris yerine Çınar yapmışlar menajeri. :A
Ekli dosyayı görüntüle 93500
Dizi batıyor diye daha fazla zarar etmemek için Antalya'ya gitmediler sanırım. :d

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Özgür
6. BÖLÜM

Fena bölüm değildi, Dicle & Barış ayrı olunca tatsız geçti diyebilirim. Beren'in Barış'ı öpmesine de yorum yok yani. Barış'ın abisinin Dicle'ye bağırması falan... Dicle'nin epey üzerine oynandı bu bölüm. :T:

Rıza Kocaoğlu'nun sahnelerini sevemedim. Boran Kuzum gülümsetti de keşke daha fazla görseydik, böyle görünüp gitmeseler keşke.

Son sahnede Dicle, istifa ettiğini açıkladı. Feris bırakmaz bence Dicle'yi. :bhr:

Yine Pazar 20.00'ye tekrarını koymuşlar sürekli umutlanmaktan sıkıldım. :( Gerçi maç olduğu için önceki haftalar kadar iyi gitmez sanırım ama tekrar yerine yeni bölümü hafta sonu görmek istiyorum. :( @hayret bi şey

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey
Burçin ilah mısın silah mı be kadın. :bhr: :love1: Ama eşke fragmana Hazal Kaya'yı koysalarmış Be*en yerine. Bu dizi için konuk üzerinden PR yapıyor diyenler utanır mı sanmam. :A

Barış-Beren sahnesi olmaz diyordun dün bir de. :A @Aserat

Fragmandan beklediğim verimi alamadım. :(

Burçin ilah mısın silah mı be kadın. :bhr: :love1: Ama eşke fragmana Hazal Kaya'yı koysalarmış Be*en yerine. Bu dizi için konuk üzerinden PR yapıyor diyenler utanır mı sanmam. :A
Öyle zaten. :A Haftalardır konuk üzerinden PR yaptıkları için olmuyordu, bu hafta fazla göze sokmuyorlar farkında değil misin. :A

Öyle zaten. :A Haftalardır konuk üzerinden PR yaptıkları için olmuyordu, bu hafta fazla göze sokmuyorlar farkında değil misin. :A
Diziye ünlü isimler geliyorsa fragmana koymalarında ne sorun var ki. Yani kim koymaz ki. :A PR deyince aklıma her tarafta göze dolmak falan geliyor yani sadece bir basın bülteni ve fragmana 10-20 saniye koymakla olmaz. :A

Diziye ünlü isimler geliyorsa fragmana koymalarında ne sorun var ki. Yani kim koymaz ki. :A PR deyince aklıma her tarafta göze dolmak falan geliyor yani sadece bir basın bülteni ve fragmana 10-20 saniye koymakla olmaz. :A
E işte yine diyorum öyle zaten. :A Bu sene PR'ı en çok yapılan dizilerin başında Menajerimi Ara. :A

• Güldürdün
Mizah anlayışın yoksa benim sorunum değil. :A

İlk bölümlerde evet ama sonrakiler için hayır. Mesela Tuba için fazla reklam yapıldı evet ama özellikle son haftalarda fragman dışında bir yerde yok konuklar. :A
Mizah anlayışın Burçin'in kendi kıyafetini yapmasıysa iyi ki böyle bir mizah anlayışım yok. :Z Bölüme bakınca anlarız komik olup olmadığını. :A Senin olmayan objektifliğinle fragmanda 3 saniye görünse bile komik dersin zaten. :A

Mizah anlayışın Burçin'in kendi kıyafetini yapmasıysa iyi ki böyle bir mizah anlayışım yok. :Z Bölüme bakınca anlarız komik olup olmadığını. :A Senin olmayan objektifliğinle fragmanda 3 saniye görünse bile komik dersin zaten. :A
Kıyafetini yapması değil Çınar'ın halleri ve Dicle'nin pot kırması komikti anlamıyor musun. :A

• Güldürdün