Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

İlk söylediğinde o olmadığını anladım zaten ama benimki de bir umut.
Dicle'nin Antalyalı oluşu ve iki bölüm önceki Altın Portakal muhabbeti nedeniyle insanın aklına o geliyor doğal olarak.
Son bölümde de Dicle Altın Portakal’dan bahsetti.
Zaten bu şartlarda Antalya’ya gitmeyeceklerini düşünmüştüm ama heveslenmiştim yine de.
Neyse ne olursa olsun Burçin’i izlemek harika olacak.

Reactions: Aserat
Son bölümde de Dicle Altın Portakal’dan bahsetti.
Zaten bu şartlarda Antalya’ya gitmeyeceklerini düşünmüştüm ama heveslenmiştim yine de.
Neyse ne olursa olsun Burçin’i izlemek harika olacak.
Tüm ekibi Antalya'ya götürmek zor olurdu ama keyifle izlerdik.
Neyse Juliette Binoche için Burçin güzel seçim olmuş.

Reactions: Özgür
Dizi batıyor diye daha fazla zarar etmemek için Antalya'ya gitmediler sanırım.

Reactions: Dosi and Özgür
6. BÖLÜM

Fena bölüm değildi, Dicle & Barış ayrı olunca tatsız geçti diyebilirim. Beren'in Barış'ı öpmesine de yorum yok yani. Barış'ın abisinin Dicle'ye bağırması falan... Dicle'nin epey üzerine oynandı bu bölüm.

Rıza Kocaoğlu'nun sahnelerini sevemedim. Boran Kuzum gülümsetti de keşke daha fazla görseydik, böyle görünüp gitmeseler keşke.

Son sahnede Dicle, istifa ettiğini açıkladı. Feris bırakmaz bence Dicle'yi.

Yine Pazar 20.00'ye tekrarını koymuşlar sürekli umutlanmaktan sıkıldım.
Gerçi maç olduğu için önceki haftalar kadar iyi gitmez sanırım ama tekrar yerine yeni bölümü hafta sonu görmek istiyorum.
@hayret bi şey

Reactions: hayret bi şey
Burçin ilah mısın silah mı be kadın.
Ama eşke fragmana Hazal Kaya'yı koysalarmış Be*en yerine. Bu dizi için konuk üzerinden PR yapıyor diyenler utanır mı sanmam.

Barış-Beren sahnesi olmaz diyordun dün bir de.
@Aserat

Fragmandan beklediğim verimi alamadım.

Burçin ilah mısın silah mı be kadın.
Ama eşke fragmana Hazal Kaya'yı koysalarmış Be*en yerine. Bu dizi için konuk üzerinden PR yapıyor diyenler utanır mı sanmam.
Öyle zaten.
Haftalardır konuk üzerinden PR yaptıkları için olmuyordu, bu hafta fazla göze sokmuyorlar farkında değil misin.

Öyle zaten.
Haftalardır konuk üzerinden PR yaptıkları için olmuyordu, bu hafta fazla göze sokmuyorlar farkında değil misin.
Diziye ünlü isimler geliyorsa fragmana koymalarında ne sorun var ki. Yani kim koymaz ki.
PR deyince aklıma her tarafta göze dolmak falan geliyor yani sadece bir basın bülteni ve fragmana 10-20 saniye koymakla olmaz.

Diziye ünlü isimler geliyorsa fragmana koymalarında ne sorun var ki. Yani kim koymaz ki.
PR deyince aklıma her tarafta göze dolmak falan geliyor yani sadece bir basın bülteni ve fragmana 10-20 saniye koymakla olmaz.
E işte yine diyorum öyle zaten.
Bu sene PR'ı en çok yapılan dizilerin başında Menajerimi Ara.

Mizah anlayışın Burçin'in kendi kıyafetini yapmasıysa iyi ki böyle bir mizah anlayışım yok.
Bölüme bakınca anlarız komik olup olmadığını.
Senin olmayan objektifliğinle fragmanda 3 saniye görünse bile komik dersin zaten.

Kıyafetini yapması değil Çınar'ın halleri ve Dicle'nin pot kırması komikti anlamıyor musun.