Son bölümde de Dicle Altın Portakal’dan bahsetti.İlk söylediğinde o olmadığını anladım zaten ama benimki de bir umut.Dicle'nin Antalyalı oluşu ve iki bölüm önceki Altın Portakal muhabbeti nedeniyle insanın aklına o geliyor doğal olarak.
Son bölümde de Dicle Altın Portakal’dan bahsetti.İlk söylediğinde o olmadığını anladım zaten ama benimki de bir umut.Dicle'nin Antalyalı oluşu ve iki bölüm önceki Altın Portakal muhabbeti nedeniyle insanın aklına o geliyor doğal olarak.
Tüm ekibi Antalya'ya götürmek zor olurdu ama keyifle izlerdik.Son bölümde de Dicle Altın Portakal’dan bahsetti.Zaten bu şartlarda Antalya’ya gitmeyeceklerini düşünmüştüm ama heveslenmiştim yine de.Neyse ne olursa olsun Burçin’i izlemek harika olacak.
Dizi batıyor diye daha fazla zarar etmemek için Antalya'ya gitmediler sanırım.@Aserat Acaba Altın Portakal bölümü mü cidden.Kıyafet falan görünce aklıma direkt o geldi ama orada menajer Andrea değil miydi?
https://twitter.com/x/status/1314136001024061443
Edit: Ödül töreni diyor, kıyafet diyor beklediğim bölüm geldi.Ama Altın Portakal diye bahsetmemişler herhalde kurgu bir ödül töreni olacak.ss Bir de Feris yerine Çınar yapmışlar menajeri.
Ekli dosyayı görüntüle 93500
Mantıklı cidden.Dizi batıyor diye daha fazla zarar etmemek için Antalya'ya gitmediler sanırım.
BendeYine Pazar 20.00'ye tekrarını koymuşlar sürekli umutlanmaktan sıkıldım.Gerçi maç olduğu için önceki haftalar kadar iyi gitmez sanırım ama tekrar yerine yeni bölümü hafta sonu görmek istiyorum.@hayret bi şey
Öyle zaten.Burçin ilah mısın silah mı be kadın.Ama eşke fragmana Hazal Kaya'yı koysalarmış Be*en yerine. Bu dizi için konuk üzerinden PR yapıyor diyenler utanır mı sanmam.
Diziye ünlü isimler geliyorsa fragmana koymalarında ne sorun var ki. Yani kim koymaz ki.Öyle zaten.Haftalardır konuk üzerinden PR yaptıkları için olmuyordu, bu hafta fazla göze sokmuyorlar farkında değil misin.
Olmaz demedim daha az olur dedim doğru anla.
Ya ya çok komikti gülmekten öldüm.Olmaz demedim daha az olur dedim doğru anla.Burçin’in kısmı komikti.
E işte yine diyorum öyle zaten.Diziye ünlü isimler geliyorsa fragmana koymalarında ne sorun var ki. Yani kim koymaz ki.PR deyince aklıma her tarafta göze dolmak falan geliyor yani sadece bir basın bülteni ve fragmana 10-20 saniye koymakla olmaz.
Mizah anlayışın yoksa benim sorunum değil.Ya ya çok komikti gülmekten öldüm.
İlk bölümlerde evet ama sonrakiler için hayır. Mesela Tuba için fazla reklam yapıldı evet ama özellikle son haftalarda fragman dışında bir yerde yok konuklar.E işte yine diyorum öyle zaten.Bu sene PR'ı en çok yapılan dizilerin başında Menajerimi Ara.
Mizah anlayışın Burçin'in kendi kıyafetini yapmasıysa iyi ki böyle bir mizah anlayışım yok.Mizah anlayışın yoksa benim sorunum değil.
İlk bölümlerde evet ama sonrakiler için hayır. Mesela Tuba için fazla reklam yapıldı evet ama özellikle son haftalarda fragman dışında bir yerde yok konuklar.
Kıyafetini yapması değil Çınar'ın halleri ve Dicle'nin pot kırması komikti anlamıyor musun.Mizah anlayışın Burçin'in kendi kıyafetini yapmasıysa iyi ki böyle bir mizah anlayışım yok.Bölüme bakınca anlarız komik olup olmadığını.Senin olmayan objektifliğinle fragmanda 3 saniye görünse bile komik dersin zaten.
Onlar da çok komikmiş, yerlere yattım ordan yazıyorum.Kıyafetini yapması değil Çınar'ın halleri ve Dicle'nin pot kırması komikti anlamıyor musun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?