hayret bi şey
Emekli
Televizyona kumanda fırlatıcaktım az kalsın
Çok teşekkürler ricama saygı duyduğun için aşırı incesin.7. BÖLÜM 1. FRAGMANI!
Tek bir spoiler istiyorum. Yeni patron Dicle ile uğraşıyor muydu orjinalde?Isabelle Huppert bölümünü Gökçe Bahadır'a yapmışlar başka isim bekliyordum.Haberde 5. bölüm denildiği için vazgeçildi diye düşünmüştüm yakışır.
Bu arada yeni patron sahnesinde sarışın biri var gibi. Hicham yerine Mayda üzerinden yeni patron hikayesi yapılabilir.
Çok teşekkürler ricama saygı duyduğun için.
Karışık uyarlamaya devam ediyorlar.Isabelle Huppert bölümünü Gökçe Bahadır'a yapmışlar başka isim bekliyordum.Olsun diziye yakışacağından eminim.
Bu arada yeni patron sahnesinde sarışın biri var gibi. Hicham yerine Mayda üzerinden yeni patron hikayesi yapılabilir.
Çok teşekkürler ricama saygı duyduğun için.
Valla bölümler, fragmanlar güzel de reytingler için şimdiden meraktan kuduruyorum çünkü hak ettiği sonuçları alamayacak.Karışık uyarlamaya devam ediyorlar.Çok evdiğim bölümlerden biri uyarlanıyor.Aynı anda iki sete giden oyuncu hikayesi.Yalnız orada sonu Mathias için kötü oluyordu, aynısı Kıraç için de olacak mı merak ettim malum her bölüm üst üste hüsran yaşıyor.
Tek bir spoiler istiyorum. Yeni patron Dicle ile uğraşıyor muydu orjinalde?
TeşekkürlerValla bölümler, fragmanlar güzel de reytingler için şimdiden meraktan kuduruyorum çünkü hak ettiği sonuçları alamayacak.
Yeni patron hikayesi çok farklı. Normalde Andrea eski bir tanıdığı olan zengin bir iş adamını ikna edip ajansın başına getiriyordu ve onun üzerinden gönül işleri oluyordu. Kıraç'ın karısı orijinalde daha pasif bir karakter bizde bu kısımlar bayağı değişmiş gibi.
Pazar günkü tekrarı iyi gitmese bu kadar diretmezdim ama bir potansiyeli olduğu buradan bile belli. Sosyal medyada da herkes Masumlar Apartmanı ile onun arasında kalmış durumda Ay Yapım şu hafta sonu yapmama ısrarından vazgeçsin ve pazara koysunlar yoksa çok pis yazık olacak.Teşekkürler
Bu arada cidden kısa sürede bu kadar fan kitlesine ulaşan bir dizinin reytingleri üzücü. Bu tarz bir dizinin böyle bir kitleye ulaşması aşk dizileri, romantik komediler, ağır dramalar yada aksiyon yapımlarına göre daha zar. 1 saat dolmadan fragmanın altına 1500 yorum gelmiş. Kanal, senaristler ve yapımcılar bunları iyi değerlendirmeli ve o yorumlara kulak kesilmeliler
Sabahki sonuçları bekleyelim. Bence onlar da öyle düşünüyor. 2'li oranlara düşerse bu hafta gün değişikliği haberi gelir gibi. Ama oranlarını korur hatta üzerine koyarsa bu günde diretirler.Pazar günkü tekrarı iyi gitmese bu kadar diretmezdim ama bir potansiyeli olduğu buradan bile belli. Sosyal medyada da herkes Masumlar Apartmanı ile onun arasında kalmış durumda Ay Yapım şu hafta sonu yapmama ısrarından vazgeçsin ve pazara koysunlar yoksa çok pis yazık olacak.
Kesinlikle zaten onu beklemeden karar alamazlar ama düşüşe rağmen salı diye diretirlerse 13'ü ya görür ya görmez. Keşke bölümler iyice güzelleşmeye başlamışken senaristler değişmeseydi.Sabahki sonuçları bekleyelim. Bence onlar da öyle düşünüyor. 2'li oranlara düşerse bu hafta gün değişikliği haberi gelir gibi. Ama oranlarını korur hatta üzerine koyarsa bu günde diretirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?