Benim şimdilik 2. sezon beklentim yok sadece reytingler daha fazla düşmesin yeter.Bence dereyi görmeden paçayı sıvama yine de.Bütçe düşükse bu kadar oyuncu nasıl dahil ediliyor.Daha da düşerse 2.sezon hayallerin suya düşer.
Benim şimdilik 2. sezon beklentim yok sadece reytingler daha fazla düşmesin yeter.Bence dereyi görmeden paçayı sıvama yine de.Bütçe düşükse bu kadar oyuncu nasıl dahil ediliyor.Daha da düşerse 2.sezon hayallerin suya düşer.
Ben 4 Nisan dedim.Hem Defne Kayalar hem Özge Borak derken ciddi ciddi 2. sezon yolunu yapıyorlar. 😱 @mesmeso61 için patlama vakti.
Edit: Gerçi şimdi aklıma geldi de Birsen'in daha önce Hayrettin için Koray, Almila Ada için de Merve karakterini oynayacak demesinden sonra kendisine pek güvenemiyorum yani konuk çıkma ihtimali yüksek. Özge Borak için de konuk demişti ama kadın kadroya girdi. Zaten bu bölümün ünlüsü kim onu da bilmiyoruz emin olamadım yani.
Sol Yanım bile 2-3 (hatta sonradan 1 küsür) reytingle tam 12 hafta devam etti bilmem anlatabildim mi.Ben 4 Nisan dedim.Hadi senin hatrına 11 Nisan olsun ama eğer bu hafta da düşüş devam ederse dizi Ramazan'ı göremez.
İyi iyi bu hafta benim için kısa bir bölüm olacak demek.30. BÖLÜM FRAGMANI
https://twitter.com/x/status/1372275465830993920
@hayret bi şey @mesmeso61 @Özgür ve diğer izleyenler.
Sen nasıl DicBar sahnelerine kimse merak etmiyor dersin. 😡😡😡Fragman kötü hazırlanmış ya koysanıza geçen bölümün son sahnesinden sonra olanları.Herkes karakterlerin yüzleşmesini ve bu olayın etkilerini merak ediyor Barış'ı değil.
Haklısın ergen fandomu unutmuştum.Sen nasıl DicBar sahnelerine kimse merak etmiyor dersin. 😡😡😡
Bu hafta DicBar sahneleri umarım çok olur. Hem ergenler hem de ben mutlu olurum.Haklısın ergen fandomu unutmuştum.Şimdi bu fragmanla reytingler yükselecek yaşasın DicBar 🥰
Aynen aynen Elise geliyor diziye.
Kalp krizi geldi ama bunun saçma bir sebeple geldiğini düşünüyorum. Dicle yüzünden gelecekse neden bu bölüm yapmadı? Bir de Beren yüzünden olsa ne gülerim.2. fragmanın ta bugünden gelmesi. 😱 İsteyince ne güzel erken veriyorlarmış bunun için illa reytinglerin düşmesi mi lazım.
Tahmin ettiğim gibi Defne Kayalar konukmuş. İlk başta ben de inanmıştım ama sonradan kafama dank etti ve bence Birsen'e kim bilgi veriyorsa bilerek yanlış sızdırıyor.Menajerinin Çınar olmasına da sevindim demek ki bir yerde mutlaka Bir Başkadır adı geçecek.
Ceyda da daha ilk günden fırtına gibi giriş yapmış güzel sahneler göreceğiz belli ki.Ve @mesmeso61'in merakla beklediği kalp krizi sahnesi de sonunda geliyor bayağı hareketli bir bölüm izleyeceğiz.
Bu arada iki fragmanda da niye Feris yok ya Canan Ergüder'e bir şey mi oldu da çekimlere katılamadı.
Ya bazen o kadar fazla abartıyorsun ki Hint dizilerinden farkın kalmıyor. Sektörde Bir Başkadır izlemeyen kalmamışken sence senaristin farkında olmaması mümkün mü.Aynen aynen Elise geliyor diziye.Bir kere de şu karakterleri düzgün getir be kadın.
Kalp krizi geldi ama bunun saçma bir sebeple geldiğini düşünüyorum. Dicle yüzünden gelecekse neden bu bölüm yapmadı? Bir de Beren yüzünden olsa ne gülerim.
Senaristin Fatih Artman'ın o dizide oynadığından haberi olmadığına eminim. O dizinin bahsi bile geçmeyecektir.
Ya kadın geçen hafta Sedef Avcı ve Barış Falay'ı yan yana getirmedi sen bana ne anlatıyorsun?Ya bazen o kadar fazla abartıyorsun ki Hint dizilerinden farkın kalmıyor. Sektörde Bir Başkadır izlemeyen kalmamışken sence senaristin farkında olmaması mümkün mü.Pınar Deniz gelince Vatanım Sensin göndermesi yapıldı, üstelik ta 15 yıl önce Yabancı Damat'ta birlikte oynayan Arif Erkin ve Yılmaz Gruda için ortak sahne falan yazıldı ama kesin Bir Başkadır'ın adı geçmez haklısın.
Ayrıca birebir Elise olmasa da belli ki onun misyonunu görecek. Bırak da bu diziyi orijinalinin altyazılı halinden ayıran bir şey olsun valla içim şişti bu negatifliğinden.
Şu öpüşme sahnesini neden fragmana koymadılar ki?DicBar'cıların sevinçten kuduracağı anlar geliyor. 😱 Feris ve Serkan'ın sahnesi gibi kısa da olsa sansürsüz görelim bari.
Feris demişken kadın bir anda buharlaşıp uçtu mu niye hiçbir yerde yok.Muhtemelen Canan Ergüder'in özel bir durumu vardı ve bu haftalık sete katılamamıştır diye düşünüyorum yoksa aksine Ekin bile cesaret etmez. Yokluğunu fazlasıyla hissedeceğiz ama.
Yasin ve Peri bir arada.Buraya bir yere Öykü Karayel'i de sıkıştırabilsek keşke.
Heyecanı kaçmasın diyeydi herhalde ama şimdi kaçtı.Şu öpüşme sahnesini neden fragmana koymadılar ki?Bunlar ekipce kafada diziyi bitirmiş sanırım. İnsan reyting getirecek sahneyi neden koymaz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?