Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Yani Çınar'la bardaki sahnede (mutlu bitmesi gerekirken) gergin müzik çalınca ne oluyoruz dedim ama bu kadar sarpa saracağını hiç düşünmemiştim.
Bu zamana kadar en ağır konuk olayı Pınar Deniz'in dört menajeri birden ortada bırakıp Serkan’la anlaşmasıydı ama onu solda sıfır bıraktı. Beren'in olayı biraz daha patlamasın diye ona bile mikserlik yazılmış.
Menajerimi Ara tarihinde pek iyi anılmayacak ama kötü adamlar daha çok iz bırakır zaten dert etme.

Bu kadar olaydan sonra Melisa gelmezse şaşırırım acaba gerçekten Defne Kayalar onun için gelmiş olabilir mi. Gerçi set arkası fotosunda günlük kıyafetlerle duruyordu muhtemelen Melisa daha kokoş bir şey olur.
Belki Birsen yarın yazar öğreniriz.

Reactions: Özgür
Ya bu senarist bence Beren'e torpil yapıyor ya baya seviyor.
Tüm bombaların patladığı bölümde bir Beren'in olayı patlamadı. İnşallah üstü örtülmez.

Ben Sedef'in bir bölüm daha gelip ufak bir sahne de olsa Çınar'la barışmalarını istiyorum.
İrem Derici 3, Oral Özer 2 kere gelmişken bence bu mantıklı.

Melisa'nın Defne Kayalar olabileceğini Twitter'da görmüştüm. Olursa güzel olur.

Bu arada forumdaki teorileri Twitter'a taşıyanlar, Twitter'daki başkalarının fikirlerini de buraya taşıyor.
Hiç izlemeyip “Defne Kayalar, Melisa olabilir mi" yorumu yapmak.

Reactions: Aserat
Yani kendini bayağı yakın hissettiği kesin. Ama en azından bu bölüm kendini tutup fazla sahne yazmamış ona da şükür.

Ay yok istemez o yılan kadını tekrar.ss İrem Derici gibi kalıbının insanı çıkmadı yazıklar olsun.

Son sahnede konuşacak o kadar şey var ki sabaha kadar mesajlaşsak yine bitmez. Ama ben en çok mangalda kül bırakmayan Ece'nin kuzu kuzu gelip ben Serkan'a bir şey yapmadım demesine yarıldım.
Yani sahnenin kendisinde özel bir şey yoktu ama o sinmiş hali yüzünden gülmekten alamadım kendimi.

Gülmekten kendimi alamadığım bir diğer şeyi de yazmışsın zaten. Ah hayatım prim kasmak için izlemeye gerek yok ki oradan buradan yorum aşırıp paylaşınca etkileşim geliyor işte. Ben artık yorum yapmıyorum bununla ilgili.

------

Ne yap ne et bu bölümü çabuk izle.
@mesmeso61

Son düzenleme:
Şu koyu yaptığım kısımda sana o kadar sinirlendim ki.
Yılan kadın ne.ss İrem Derici ne be.ss

Ekin Atalar sosyal medyayı önemsemese de bazı şeyleri ona göre yazıyor Sedef'in ikinci kez konuk olması durumunu yazacam ona her yerden.

Ece'ye ben de güldüm 2 bölümdür ajansı iyice su yolu etmişti.
Dediğin gibi mandalda kül bırakmazken Serkan konusunda nasıl da kuzu oldu.

Şu tweet çok iyi değil mi ya.

https://twitter.com/x/status/1371223218879614979

İrem Derici dedin ya oradan aklıma geldi.
Ayrıca yılanlık yaptı işte ne diyeyim. Herkes onun maymun iştahıyla uğraşırken o yakın dostuna ihanet etti.ss İster istemez Sedef'i başka yapımlarda gördüğümde bu bölümü hatırlayacağım o açıdan biraz talihsiz oldu.

Yani sen yazarsın da ne o dinler ne de biz kendisini görmek isteriz.
Beren > Sedef noktasındayız hatta.

Altındaki tweet daha komikmiş II. EGO Meydan Muharebesi.
Orada da Demet Akbağ ortalığı karıştırmıştı ama bunun yanında devede kulak.
Şimdi geç oldu ama yarın Twitter'daki yorumlara daha uzun bakayım bayağı komik şeyler var.

İnşallah görürüz başka yapımlarda böyle hatırlanmasına bile razıyım.

Bu arada ben Call My Agent'ta 4x4'ü izlerken Kıraç da Mathias gibi olur dedim ama olmadı.
Bu gidişle Feris ajansta olanları öğrenince hastanelik olur ama.
Ya da Peride kalpten gider.

Orada Kıraç ve Dicle'nin olayı daha farklı bağlanıyordu o yüzden normaldi ama burada o kadar ağır değildi sanki. Ayrıca o olayı yaşayacak biri varsa o da Serkan olabilir.
Genç ve sağlıklı biri olsa bile o bile dayanamaz bu kadar gerilime. Bölüm sonunda bir şey olacak mı diye bekledim ama bir de onu koyup iyice büyütmemişler.

Bu arada Kıraç'ın yapımcılık olayı olmayacak gibi tüm skandalları atlattılar.
Dediğin gibi eğer hikaye farklı gitmeseydi kesin yaşanırdı.

Yalnız çok az bölüm kaldı orijinalden. Tüm bombalar da patladı. Umarım kötü günler beklemiyordur bizi.
Gerçekten hem senin 28 iyiydi izle demenle hem de Sedef'in konuk olmasıyla son 2 bölümden aşırı keyif aldım. Diziye geri döndüm.
Böyle yorumlamayı da özlemişim.

Nötr bir bölümdü. Ne gerek vardı Sedef'in konusunun finalini değiştirmeye? Çok mu lazımdı?

Kıraç, Dicle'ye soy adımı almanı istiyorum demişti ne oldu onun cevabı?

Şirketteki köstebek nerede?

Dizine koskoca Sedef Avcı gelmiş ama Kıraç ile bir saniye yan yana koymadın onu.

Haftaya muhtemelen Defne Kayalar'da Melisa olarak diziye gelecek o zaman hepten çorba olur dizi. Finale doğru bu kadar hikayeyi nasıl toparlayacak merak ediyorum.

Sedef Avcı'ya nasıl bir hikaye yazıldıysa artık @Özgür beyciğim konuşmama kararı almış.
Ah sorma Sherlock beyciğim neler oldu neler... Kan gövdeyi götürdü bu bölüm.

Ve beklediğimiz şey de olmadı... Sedef Avcı ve Barış Falay yan yana bile gelmedi...
Bu gece de buna yakıyorum...

Reactions: Sherlock
Ah sorma Sherlock beyciğim neler oldu neler... Kan gövdeyi götürdü bu bölüm.

Ve beklediğimiz şey de olmadı... Sedef Avcı ve Barış Falay yan yana bile gelmedi...
Bu gece de buna yakıyorum...
Sahnelerini izleyeceğim Özgür beyciğim, Rasim Öztekin'in anıldığı sahneyi gördüm ve çok hoşuma gitti onu belirtmeden geçmek istemem...

Yani ne diyeyim ki.
Sedef Avcı geliyor, Sedef Avcı'nın geldiği dizide bir adet Barış Falay var ve bu ikili yıllar önce Ezel'de beraber rol almışlar ve rol aldıkları bu dizi, bu dizide oynadıkları karakterler unutulmaz hatta birer fenomen... Fakat gel gelelim ki ikisinin bir araya geldiği bir tane sahne yok mu, yazık... Ben de yakıyorum...

Reactions: mesmeso and Özgür
Evet o sahne bölümün başlarındaydı ve çok güzel düşünülmüştü gerçekten Rasim Öztekin'i anmaları...

Sedef Avcı geliyor diye haber yapıldı, Twitter ve Instagram yıkıldı "10 yıl sonra bir aradalar" diye ama bahsi bile geçmedi. Rezalet... @mesmeso61 haklı çıktı bence bu senaristin Ezel'de oynadıklarından haberi bile yoktur.

Valla gerçekten öyle galiba, yoksa bu kadar hype söz konusuyken yan yana dahi gelmemiş olmalarının başka açıklaması olamaz.

Yok artık... Rezillik 😡
Bırakmakla ne kadar doğru bir şey yapmışım ama Sedef'in sahnesini izleyeceğim

Valla gerçekten öyle galiba, yoksa bu kadar hype söz konusuyken yan yana dahi gelmemiş olmalarının başka açıklaması olamaz.
Elimizdeki tek teselli bu fotoğraf kaldı.

Gerçi gerçekte hala düzenli olarak bir araya gelip görüşüyorlar başka fotoğrafları da var ama çok yükselmiştim konuk olduğunu duyunca, fena çakıldım.

------

Yok artık... Rezillik 😡
Bırakmakla ne kadar doğru bir şey yapmışım ama Sedef'in sahnesini izleyeceğim
Bölümü izle ama ya çok iyiydi.
Sonlara doğru Sedef'e öyle bir hikaye yazılmış ki saç baş yolduracak cinsten.ss Ve bölümün son 15 dakikası olay.

Reactions: Dosi
Telefonu falan bıraktım, yatağa girdim, gözlerimi kapattım ve birden aklıma geldi. Bölüme nötr dedim ama artık rezalet olduğunu söyleyebilirim.

Bu bölüm orijinalden iki hikaye aldı ve ikisini de kafasına göre değiştirip bitirdi. Sedef'in hikayesini hadi anlarım da yazar hikayesindeki o değişikliğin mantıklı bir açıklaması olamaz abi.

Hani Dicle'nin babasını kandırması? Hani kalp krizi? Hani soyadı alma muhabbeti? Orijinali izleyenlerin de şunlardan sonra bölüme iyi demesine ben mantıklı bir cevap bulamıyorum. Ben bunları yazınca kötü oluyorum ama bunlar göz ardı edilecek şeyler değil ki.

Reyting yorumları harika ya. Ergenlere göre düşmesinin sebebi DicBar sahnesinin azlığı. Bir grup SerFer çok ön planda diye kızgın. Kimisi Ay Yapım özelinde Ali Demir'e çemkiriyor. Bir kaç tanesi de Ahsen ve Deniz (
) olmasa bu kadar bile alamazlar yazmış.
Hiç kimse de demiyor ki bunun en büyük sorumlusu biziz diye.

Bu dizi yeni yılda toplasan üç güzel bölüm izletmemiştir. Bu zamana yine iyi gelebildi. İşler daha da sarpa sarmadan senarist yavaştan hikayeyi toplamaya başlasın. Bari finali güzel olsun dizinin.