Diziyi bıraktığım kesinleşti bu fragman dan sonra
Diziyi bıraktığım kesinleşti bu fragman dan sonra
Fragman gayet iyi.
Valla beklediğimden iyi bir fragman geldi. Feris'in Dicle'ye destek olması beni mutlu etti. Tıpkı daha önce Dicle'ye köstebek iftirasının atıldığı bölüm ve Kıraç'ın kızı olduğu açıklandığı bölümlerdeki gibi yükseliş yaşar.
2. fragmanda rahatlarsın az daha bekle.Harika fragman harika. Yine gereksiz DicBar sahnelerini atlayarak izleyeceğim için kısa bir bölüm olacak.
"Menajerimi Ara" dizisinde acaba menajerlik olayları toplam sürenin %50'si kadar yer almış mıdır?
Ben de atlayarak izlerim belki Kefaret izleyecem bu haftaHarika fragman harika. Yine gereksiz DicBar sahnelerini atlayarak izleyeceğim için kısa bir bölüm olacak.
"Menajerimi Ara" dizisinde acaba menajerlik olayları toplam sürenin %50'si kadar yer almış mıdır?
Bunda fragmanlık bir olay yok. Yeni senarist geldiği günden beri 2 saatlik bölümde maksimum 30 dakika konuk hikayesi olmuştur. Dizinin cidden bir ayrıcalığı kalmadı. Düz yaz dizisinden hiç bir farkı yok artık.2. fragmanda rahatlarsın az daha bekle.
İrem Derici hikayesinde paylaşmış, o hikayeymişFotoğraf videosunda 1:00'e baksana İrem Derici'nin kitapçıda bir adamla sahnesi var. Sanki Monica Bellucci'li bölümde de böyle bir şey vardı o hikayeyi yapacaklar gibi hissettim.@Özgür
Evet doğru diyorsun bak peruk da var zaten saçında. Monica Belluci de kendini farklı biriymiş gibi tanıtıyordu.Fotoğraf videosunda 1:00'e baksana İrem Derici'nin kitapçıda bir adamla sahnesi var. Sanki Monica Bellucci'li bölümde de böyle bir şey vardı o hikayeyi yapacaklar gibi hissettim.@Özgür
Hayaller Zerrin Tekindor hayatlar İrem Derici oldu ama en azından atlanmaması güzel. Darısı ilk sezonda havuz korkusu olan adamın başına.Evet doğru diyorsun bak peruk da var zaten saçında. Monica Belluci de kendini farklı biriymiş gibi tanıtıyordu.
Ama o hikaye Gabriel’de olduğu için Çınar’a yazılır diyordum, İrem Derici beklemiyordum .
Aynen gördüm şimdi.İrem Derici hikayesinde paylaşmış, o hikayeymiş
Lütfen şaka de. Monica hikayesini yapmayacaklar de. Yalan konuş bana lütfen.Fotoğraf videosunda 1:00'e baksana İrem Derici'nin kitapçıda bir adamla sahnesi var. Sanki Monica Bellucci'li bölümde de böyle bir şey vardı o hikayeyi yapacaklar gibi hissettim.@Özgür
Bu bölümden sonra Mesmeso'nun cenazesini böyle taşıyoruz.Lütfen şaka de. Monica hikayesini yapmayacaklar de. Yalan konuş bana lütfen.
Ya kardeşim Monica Bellucci'nin hikayesini İrem Derici'ye uyarlamış diyorsunuz ben buna nasıl bir şey demiyeyim?
Her şeyden bağımsız olarak ünlü olduğu için kimsenin sevgili olamadığı bir kadın hikayesine uygun aslında.Ya kardeşim Monica Bellucci'nin hikayesini İrem Derici'ye uyarlamış diyorsunuz ben buna nasıl bir şey demiyeyim?Bak oyuncu bile değil kız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?