Valla ilk 2 bölümünü izledim ben de dizininHikayesi hakkında hiçbir fikrim yok maalesef. Devam ediyim Menajerimi Ara'dan.
------
20.58 De açtım diziyi görmedimBeren'i görünce yine bi heyecanım kaçtı.
Valla ilk 2 bölümünü izledim ben de dizininHikayesi hakkında hiçbir fikrim yok maalesef. Devam ediyim Menajerimi Ara'dan.
20.58 De açtım diziyi görmedimBeren'i görünce yine bi heyecanım kaçtı.
Olsun sen yine izlesen bir şeyler anlarsın. Ben hiçbir şey anlamam.Valla ilk 2 bölümünü izledim ben de dizinin
Yani de Menajerimi Ara'yı bırakmak istemedim ve bölümü merak ediyorumOlsun sen yine izlesen bir şeyler anlarsın. Ben hiçbir şey anlamam.
Benim dediğim yeni bölümden 1 dakika önceydi.Valla ilk 2 bölümünü izledim ben de dizinin
------
20.58 De açtım diziyi görmedim
Hee. İyi yaptın, izleriz beraber.Yani de Menajerimi Ara'yı bırakmak istemedim ve bölümü merak ediyorum
Aynen izlerizBenim dediğim yeni bölümden 1 dakika önceydi.
------
Hee. İyi yaptın, izleriz beraber.
------
Meral'in örnekleri ne güzeldi öyle.
Sizde durumlar nasılOha Beren ilk kez doğru konuştu. 😱
Tam dikkatimi veremedim ama tam izlediğim kadarıyla bizde durumlar iyi.Sizde durumlar nasılUğrayayım dedimm
Bizde de öyleTam dikkatimi veremedim ama tam izlediğim kadarıyla bizde durumlar iyi.
Ee napayım.Ha bu arada Almila Ada ve Batuhan Begimgil kendileri olarak katılmış söylediğim gibi.Birsen'in kuşları isim konusunda yanlış bilgi veriyor maalesef.@Özgür
nE? Oha. 😱Feris çocuğu aldıracakmış 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?