Valla ilk 2 bölümünü izledim ben de dizininHikayesi hakkında hiçbir fikrim yok maalesef. Devam ediyim Menajerimi Ara'dan.![]()
------
20.58 De açtım diziyi görmedimBeren'i görünce yine bi heyecanım kaçtı.
Valla ilk 2 bölümünü izledim ben de dizininHikayesi hakkında hiçbir fikrim yok maalesef. Devam ediyim Menajerimi Ara'dan.![]()
20.58 De açtım diziyi görmedimBeren'i görünce yine bi heyecanım kaçtı.
Olsun sen yine izlesen bir şeyler anlarsın. Ben hiçbir şey anlamam.Valla ilk 2 bölümünü izledim ben de dizinin![]()
Yani de Menajerimi Ara'yı bırakmak istemedim ve bölümü merak ediyorumOlsun sen yine izlesen bir şeyler anlarsın. Ben hiçbir şey anlamam.![]()
Benim dediğim yeni bölümden 1 dakika önceydi.Valla ilk 2 bölümünü izledim ben de dizinin
------
20.58 De açtım diziyi görmedim![]()
Hee. İyi yaptın, izleriz beraber.Yani de Menajerimi Ara'yı bırakmak istemedim ve bölümü merak ediyorum![]()
Aynen izlerizBenim dediğim yeni bölümden 1 dakika önceydi.
------
Hee. İyi yaptın, izleriz beraber.
------
Meral'in örnekleri ne güzeldi öyle.![]()
Sizde durumlar nasılOha Beren ilk kez doğru konuştu. 😱
Tam dikkatimi veremedim ama tam izlediğim kadarıyla bizde durumlar iyi.Sizde durumlar nasılUğrayayım dedimm
Bizde de öyleTam dikkatimi veremedim ama tam izlediğim kadarıyla bizde durumlar iyi.![]()
Ee napayım.Ha bu arada Almila Ada ve Batuhan Begimgil kendileri olarak katılmış söylediğim gibi.Birsen'in kuşları isim konusunda yanlış bilgi veriyor maalesef.
@Özgür
nE? Oha. 😱Feris çocuğu aldıracakmış 😱