Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Ne güzel gidiyordun ama Lanetler Apartmanı kısmına kadar. 😒 Lanet Oda denilse hoşuna gider mi.ss

Reactions: Aserat
En başından cuma günleri yayınlansaydı bu dizi için çok iyi olacaktı. Eski senaristler ile şuan AB ve ABC1 grubunda 6 falan rahat alırdı. Buna da şükür ama senaristin gerçekten kendine gelmesi lazım. Arada bir güzel yazıyor sonra kötü yazarak onu telafi ediyor

Cuma günü Babil vardı Star'da. Ayrıca Kırmızı Oda karşısında tutunması zor olurdu o yüzden en başta pazar olmalıydı. Oysa salı da mantıklı karardı ama malum dizi gelene kadar.

Reactions: Carpe Diem
Cuma günü Babil vardı Star'da. Ayrıca Kırmızı Oda karşısında tutunması zor olurdu o yüzden en başta pazar olmalıydı. Oysa salı da mantıklı karardı ama malum dizi gelene kadar.
Malum dizi diyorsun da Naci girene kadar o dizi güzel gidiyordu. Ondan sonra bozuldu klasik bir dizi oldu.

İşte keşke Babil olmasaydı yada yükselmediği için hemen Menajerimi Ara ile yer değiştirdeydi. Nasip değilmiş

İşte keşke Babil olmasaydı yada yükselmediği için hemen Menajerimi Ara ile yer değiştirdeydi. Nasip değilmiş
Tekrar ediyorum Kırmızı Oda karşısında tutunması zor olurdu çünkü ha o ha Masumlar Apartmanı fark etmiyor.
Direkt pazar başlasa şu an reytinglerle birlikte senarist olarak da kafamız rahat olurdu.

Tekrar ediyorum Kırmızı Oda karşısında tutunması zor olurdu çünkü ha o ha Masumlar Apartmanı fark etmiyor.
Direkt pazar başlasa şu an reytinglerle birlikte senarist olarak da kafamız rahat olurdu.
Cuma da AB boşluğu olduğunu Akrep ve Son Yaz ile gördük. Gerisi senaryo ile kendine seyirciyi bağlamada

Dicle unisex bir isim miydi? 😱

------

O maske Meral'in başına bir iş getirecekmiş gibi geliyor nedense.

Mükemmeldi.👌

------

Feris mutlu mu oldu üzüldü mü çıkaramadım.
Aynen

Ben de valla çıkaramadım

Feris neden Serkan söylemiyor fanfinfong yaptık hamileyim diye

------

Başrol mü
başağın başrol olması Kanal7 nin reytinglerde 1. Olması gibi bir şey

Reactions: slhttnmtl