Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Valla 2-3 reytinglik korkunç dönemlerden sonra en kötü durumda bile 3-4 alıyor reyting ateşinden aldı en azından. Star'ın iğrenç durumu da sağolsun haziranı görecek gibi duruyor. :A Şu Lanetler Apartmanı yüzünden eski ekibin bileti boş yere kesildi. :(
Ne güzel gidiyordun ama Lanetler Apartmanı kısmına kadar. 😒 Lanet Oda denilse hoşuna gider mi.ss

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Boş boş dolaşırken sezon başındaki salı reyting konularına bakayım dedim de ilk 3 haftadan sonra sinir krizleri geçirdim yine. Biz izleyiciler olarak o güzel bölümlerin o reytinglerle harcandığını görmeye dayanamazken Star gün değiştirmemek için o kadar dayanabilmiş aklımda deli sorular. :( Fanlar desen sürekli gün değişsin diye TT'ler yapardı şimdi bakıyorum o karanlık günlerin üstünden 3-4 ay geçmiş ve 26. bölüme merdiven dayanmış bile. :( Allah'ım sen bu diziyi nasıl ateşlerden almışsın şükürler olsun. :A @Özgür @hayret bi şey
En başından cuma günleri yayınlansaydı bu dizi için çok iyi olacaktı. Eski senaristler ile şuan AB ve ABC1 grubunda 6 falan rahat alırdı. Buna da şükür ama senaristin gerçekten kendine gelmesi lazım. Arada bir güzel yazıyor sonra kötü yazarak onu telafi ediyor :A

En başından cuma günleri yayınlansaydı bu dizi için çok iyi olacaktı. Eski senaristler ile şuan AB ve ABC1 grubunda 6 falan rahat alırdı. Buna da şükür ama senaristin gerçekten kendine gelmesi lazım. Arada bir güzel yazıyor sonra kötü yazarak onu telafi ediyor :A
Cuma günü Babil vardı Star'da. Ayrıca Kırmızı Oda karşısında tutunması zor olurdu o yüzden en başta pazar olmalıydı. Oysa salı da mantıklı karardı ama malum dizi gelene kadar. :A

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Cuma günü Babil vardı Star'da. Ayrıca Kırmızı Oda karşısında tutunması zor olurdu o yüzden en başta pazar olmalıydı. Oysa salı da mantıklı karardı ama malum dizi gelene kadar. :A
Malum dizi diyorsun da Naci girene kadar o dizi güzel gidiyordu. Ondan sonra bozuldu klasik bir dizi oldu.

İşte keşke Babil olmasaydı yada yükselmediği için hemen Menajerimi Ara ile yer değiştirdeydi. Nasip değilmiş :A

• Beğendim
İşte keşke Babil olmasaydı yada yükselmediği için hemen Menajerimi Ara ile yer değiştirdeydi. Nasip değilmiş :A
Tekrar ediyorum Kırmızı Oda karşısında tutunması zor olurdu çünkü ha o ha Masumlar Apartmanı fark etmiyor. :A Direkt pazar başlasa şu an reytinglerle birlikte senarist olarak da kafamız rahat olurdu. :(

• Beğendim
Tekrar ediyorum Kırmızı Oda karşısında tutunması zor olurdu çünkü ha o ha Masumlar Apartmanı fark etmiyor. :A Direkt pazar başlasa şu an reytinglerle birlikte senarist olarak da kafamız rahat olurdu. :(
Cuma da AB boşluğu olduğunu Akrep ve Son Yaz ile gördük. Gerisi senaryo ile kendine seyirciyi bağlamada :A