Niye ki bizim versiyon mu hevesini kaçırdı.Hiç izleyesim yok 4. sezonu.
Niye ki bizim versiyon mu hevesini kaçırdı.Hiç izleyesim yok 4. sezonu.
Bu aralar House bitirmeye çalışıyorum o yüzden hiç yeni bir şeye girmek istemiyorum.Niye ki bizim versiyon mu hevesini kaçırdı.
Fragmanın büyük çoğunluğunu beğendim. Çok iyi bir bölüm geliyor.24. BÖLÜM FRAGMANI
Çok değildir bence. ------
Başak Karahan kötü durmamışacaba çok mu sahneleri
Full DicBar'lı fragman geldi. Konuk hikayesinin epey kısa ve önemsiz olduğu bir bölüm geliyor. Diğer konuların ön plana çıkacağı düz bir bölüm geliyor o zaman. Orta şekerli bir bölüm bekliyorum.Bu senaristin cidden ortası yok ya. Şu konuklar ne Allah aşkına? Piyasada isim mi kalmadı da bunlar konuk alındı? Bu hafta konuklardan bir reyting gelmeyecek. Diğer hikayeler bölümü ayakta tutmaya çalışacak.
İkinci fragman DicBar ağırlıklı gelirse anlayın ki tırt bir bölüm var ve bu yüzden ergenlerden medet umacaklar. Ancak öyle bir fragman gelmezse güzel bir bölüm geleceğine dair ümitlerim artar.
Call My Agent > Menajerimi Ara
Kimse uyarlamaların orijinallerden daha iyi olduğunu iddia etmiyor zaten ama dizi değil de yazmazsın yani çüş derler.Call My Agent > Menajerimi Ara
House MD > Hekimoğlu.
Ateşlerden almamış ki en büyük ateş Ekin Atalar’ın gelmesiyle oldu.Boş boş dolaşırken sezon başındaki salı reyting konularına bakayım dedim de ilk 3 haftadan sonra sinir krizleri geçirdim yine. Biz izleyiciler olarak o güzel bölümlerin o reytinglerle harcandığını görmeye dayanamazken Star gün değiştirmemek için o kadar dayanabilmiş aklımda deli sorular.Fanlar desen sürekli gün değişsin diye TT'ler yapardı şimdi bakıyorum o karanlık günlerin üstünden 3-4 ay geçmiş ve 26'ya merdiven dayanmış bile.Allah'ım sen bu diziyi nasıl ateşlerden almışsın şükürler olsun.@Özgür @hayret bi şey
Valla 2-3 reytinglik korkunç dönemlerden sonra en kötü durumda bile 3-4 alıyor reyting ateşinden aldı en azından. Star'ın iğrenç durumu da sağolsun haziranı görecek gibi duruyor.Ateşlerden almamış ki en büyük ateş Ekin Atalar’ın gelmesiyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?