Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Geçen haftaki düşüşün ardından daha iddialı fragman bekliyordum. Konuk konuları çok iddialı değil gibi umarım en azından as kadronun hikayesi iyi çıkar bu hafta.

Bu senaristin cidden ortası yok ya. Şu konuklar ne Allah aşkına? Piyasada isim mi kalmadı da bunlar konuk alındı? Bu hafta konuklardan bir reyting gelmeyecek. Diğer hikayeler bölümü ayakta tutmaya çalışacak.

İkinci fragman DicBar ağırlıklı gelirse anlayın ki tırt bir bölüm var ve bu yüzden ergenlerden medet umacaklar. Ancak öyle bir fragman gelmezse güzel bir bölüm geleceğine dair ümitlerim artar.

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Senaristin torpillisi (oyuncu için demiyorum lafım karaktere) Beren için 3 tane fotoğraf koyup Çınar (üstelik başrollerden biri), Gülin, Emrah ve Jülide gibi önemli karakterler için tek bir fotoğrafın olmaması.. Üstelik Dicle ve Barış'ın fotoğrafını olduğu zarfı da görmüş yine boş tehditlere başlamasa bari. :(

Call My Agent'ın 4x1 bölümünden geliyorum ve bir kez daha Menajerimi Ara'nın dizi olmadığını söylemek istiyorum.

Bu senaristin cidden ortası yok ya. Şu konuklar ne Allah aşkına? Piyasada isim mi kalmadı da bunlar konuk alındı? Bu hafta konuklardan bir reyting gelmeyecek. Diğer hikayeler bölümü ayakta tutmaya çalışacak.

İkinci fragman DicBar ağırlıklı gelirse anlayın ki tırt bir bölüm var ve bu yüzden ergenlerden medet umacaklar. Ancak öyle bir fragman gelmezse güzel bir bölüm geleceğine dair ümitlerim artar.
Full DicBar'lı fragman geldi. Konuk hikayesinin epey kısa ve önemsiz olduğu bir bölüm geliyor. Diğer konuların ön plana çıkacağı düz bir bölüm geliyor o zaman. Orta şekerli bir bölüm bekliyorum.

Ne zamandır beklediğim muhabbet geliyor sanırım. Ben Dicle-Barış ikilisine bu şekilde sahnelerin yazılmasının gerektiğini düşünüyordum hep. Boş muhabbetler yerine bu şekilde karakter geçmişlerini anlatan sahneler daha izlenilesi bence.

Konuk hikayesi @mesmeso61 'in dediği gibi bayağı etkisiz olacak gibi. As kadro hikayesi izlenilesi olur umarım :D

Boş boş dolaşırken sezon başındaki salı reyting konularına bakayım dedim de ilk 3 haftadan sonra sinir krizleri geçirdim yine. Biz izleyiciler olarak o güzel bölümlerin o reytinglerle harcandığını görmeye dayanamazken Star gün değiştirmemek için o kadar dayanabilmiş aklımda deli sorular. :( Fanlar desen sürekli gün değişsin diye TT'ler yapardı şimdi bakıyorum o karanlık günlerin üstünden 3-4 ay geçmiş ve 26. bölüme merdiven dayanmış bile. :( Allah'ım sen bu diziyi nasıl ateşlerden almışsın şükürler olsun. :A @Özgür @hayret bi şey

Boş boş dolaşırken sezon başındaki salı reyting konularına bakayım dedim de ilk 3 haftadan sonra sinir krizleri geçirdim yine. Biz izleyiciler olarak o güzel bölümlerin o reytinglerle harcandığını görmeye dayanamazken Star gün değiştirmemek için o kadar dayanabilmiş aklımda deli sorular. :( Fanlar desen sürekli gün değişsin diye TT'ler yapardı şimdi bakıyorum o karanlık günlerin üstünden 3-4 ay geçmiş ve 26'ya merdiven dayanmış bile. :( Allah'ım sen bu diziyi nasıl ateşlerden almışsın şükürler olsun. :A @Özgür @hayret bi şey
Ateşlerden almamış ki en büyük ateş Ekin Atalar’ın gelmesiyle oldu. :A

Ateşlerden almamış ki en büyük ateş Ekin Atalar’ın gelmesiyle oldu. :A
Valla 2-3 reytinglik korkunç dönemlerden sonra en kötü durumda bile 3-4 alıyor reyting ateşinden aldı en azından. Star'ın iğrenç durumu da sağolsun haziranı görecek gibi duruyor. :A Şu Lanetler Apartmanı yüzünden eski ekibin bileti boş yere kesildi. :(