- Reaksiyon puanı
- 28,126
- Puanı
- 1,059
İkisi de gayet yetenekli ve başarılı isimler. Özge’yi sevdiğini düşünüyordum.Nesi gerekli?
İkisi de gayet yetenekli ve başarılı isimler. Özge’yi sevdiğini düşünüyordum.Nesi gerekli?
Sevilecek bir yanı var da ben mi sevmedim ayol. .ssİkisi de gayet yetenekli ve başarılı isimler. Özge’yi sevdiğini düşünüyordum.
Hem güzel hem başarılı hem yetenekli yetmez mi.Sevilecek bir yanı var da ben mi sevmedim ayol. .ss
Hee canım bunlar var da ben göremiyorum heralde.Hem güzel hem başarılı hem yetenekli yetmez mi.
Git Kadın’dan bir iki sahne izle de gör o zaman.Hee canım bunlar var da ben göremiyorum heralde.
Ölürüm de o ucube diziyi izlemem.Git Kadın’dan bir iki sahne izle de gör o zaman.
Hadi ordan be nesi ucube.ss UTC’ni bitirdi diye kıskanıyorsun işte.Ölürüm de o ucube diziyi izlemem.
UTC senaryo yüzünden bitti bu ucube dizi yüzünden değil kendine gel.Hadi ordan be nesi ucube.ss UTC’ni bitirdi diye kıskanıyorsun işte.
Benim önerdiğim diziyi izleyecen ama dimi? Aklıma gelmişken sorayım, hatırlatayım tekrardan.
Aynen aynen. Hem senaryo hem de Kadın’ın daha çok izlenmesi diyelim.UTC senaryo yüzünden bitti bu ucube dizi yüzünden değil kendine gel.
Ay dur daha 83. bölümdeyim be dizim bitmeden izleyemem.
Kadın'la bir alakası olsaydı ilk sezon kafa kafaya gitmezdiler.Aynen aynen. Hem senaryo hem de Kadın’ın daha çok izlenmesi diyelim.
Ben o hızla bitirmişsindir diye düşündüm.
Aynen aynen. Hem senaryo hem de Kadın’ın daha çok izlenmesi diyelim.
Ben o hızla bitirmişsindir diye düşündüm.
Bitmesinin üzerinden aylar geçmiş hala başarılara doymuyor ve hala da antilerini çatır çatır çatlatmaya devam ediyor. Ne diziydin be Kadın... Senin gibisi zor gelir. @AseratKadın'la bir alakası olsaydı ilk sezon kafa kafaya gitmezdiler.
Bütün gün İstanbulday'dım nereye bitiriyorum.
Ağzına sağlık.Bitmesinin üzerinden aylar geçmiş hala başarılara doymuyor ve hala da antilerini çatır çatır çatlatmaya devam ediyor. Ne diziydin be Kadın... Senin gibisi zor gelir. @Aserat
Bitmesinin üzerinden aylar geçmiş hala başarılara doymuyor ve hala da antilerini çatır çatır çatlatmaya devam ediyor. Ne diziydin be Kadın... Senin gibisi zor gelir. @Aserat
Ağzına sağlık.
Başarısı yoktu ki çatlatsın.Bitmesinin üzerinden aylar geçmiş hala başarılara doymuyor ve hala da antilerini çatır çatır çatlatmaya devam ediyor. Ne diziydin be Kadın... Senin gibisi zor gelir. @Aserat
Açtığınız konuları ne de çabuk unuttunuz. @ÖzgürBaşarısı yoktu ki çatlatsın.
Yurt dışına satılan her dizi başarılı sayılıyorsa işimiz var demektir.Açtığınız konuları ne de çabuk unuttunuz. @Özgür
"Kadın" Dizisi Amerika'da!
FOX'un geçtiğimiz aylarda final yapan dizisi "Kadın" Amerika'da! Yapımcılığını Med Yapım - MF Yapım'ın üstlendiği üstlendiği, yönetmen koltuğunda Nadim Güç'ün oturduğu, kadrosunda; Özge Özpirinçci, Feyyaz Duman, Bennu Yıldırımlar, Caner Cindoruk, Seray Kaya, Gökçe Eyüboğlu, Hakan Kurtaş, Ahmet...fav10.net"Kadın" Dizisi Şili'de!
FOX'un geçtiğimiz aylarda final yapan dizisi "Kadın" Şili'de! Yapımcılığını Med Yapım - MF Yapım'ın üstlendiği üstlendiği, yönetmen koltuğunda Nadim Güç'ün oturduğu, kadrosunda; Özge Özpirinçci, Feyyaz Duman, Bennu Yıldırımlar, Caner Cindoruk, Seray Kaya, Gökçe Eyüboğlu, Hakan Kurtaş, Ahmet...fav10.netKadın'dan Büyük Başarı!
FOX'un sevilen dizisi Kadın'dan büyük başarı! Geçtiğimiz salı akşamı İspanya'daki Antena 3 kanalında ekranlara gelmeye başlayan yapım, prime-time kuşağında 12.7 izlenme payı ve 1 milyondan fazla izleyici ile günü lider olarak tamamladı. Başrollerini Özge Özpirinççi, Caner Cindoruk ve Bennu...fav10.net
Açtığınız konuları ne de çabuk unuttunuz. @Özgür
"Kadın" Dizisi Amerika'da!
FOX'un geçtiğimiz aylarda final yapan dizisi "Kadın" Amerika'da! Yapımcılığını Med Yapım - MF Yapım'ın üstlendiği üstlendiği, yönetmen koltuğunda Nadim Güç'ün oturduğu, kadrosunda; Özge Özpirinçci, Feyyaz Duman, Bennu Yıldırımlar, Caner Cindoruk, Seray Kaya, Gökçe Eyüboğlu, Hakan Kurtaş, Ahmet...fav10.net"Kadın" Dizisi Şili'de!
FOX'un geçtiğimiz aylarda final yapan dizisi "Kadın" Şili'de! Yapımcılığını Med Yapım - MF Yapım'ın üstlendiği üstlendiği, yönetmen koltuğunda Nadim Güç'ün oturduğu, kadrosunda; Özge Özpirinçci, Feyyaz Duman, Bennu Yıldırımlar, Caner Cindoruk, Seray Kaya, Gökçe Eyüboğlu, Hakan Kurtaş, Ahmet...fav10.netKadın'dan Büyük Başarı!
FOX'un sevilen dizisi Kadın'dan büyük başarı! Geçtiğimiz salı akşamı İspanya'daki Antena 3 kanalında ekranlara gelmeye başlayan yapım, prime-time kuşağında 12.7 izlenme payı ve 1 milyondan fazla izleyici ile günü lider olarak tamamladı. Başrollerini Özge Özpirinççi, Caner Cindoruk ve Bennu...fav10.net