Yakışıklılık görecelidir baboşhem çıtır olup hem sana menajerlik parası verecek üstüne lüks evde kalmanı sağlayacak kaç kadın vardır![]()
Yakışıklılık görecelidir baboşhem çıtır olup hem sana menajerlik parası verecek üstüne lüks evde kalmanı sağlayacak kaç kadın vardır![]()
iyi olmasa meryem anlaşır mı hiçDedim kizin menejeri çok iyi diye)))
kaşları birleştirdin mi aynı osunÇiğdem beni sevmedi Bayhan diyor kız bana![]()
Göndermeyi anlamadin ya da anlamamaliktan geliyorsun)))))))iyi olmasa meryem anlaşır mı hiç)
kaşları birleştirdin mi aynı osun![]()
Kameranın açısı çok kötü ben o kadar bayık değilim arkadaş.iyi olmasa meryem anlaşır mı hiç)
kastettiğin şey boş ve kanııtsız olduğu için anlamamazlıktan geliyimGöndermeyi anlamadin ya da anlamamaliktan geliyorsun)))))))
Ben bastan beri menejerini oviyorum . ben işini yapanı her daim iverim)))kastettiğin şey boş ve kanııtsız olduğu için anlamamazlıktan geliyim)
menajeri iyi çalışiyi hakikaten kızla ilgili tek bir kötü haber çıkmadı))
Çiğdem beni sevmedi Bayhan diyor kız bana![]()
hahahahha yaaa ben kötü anlamda demedim gerçekten @denizz19iyi olmasa meryem anlaşır mı hiç)
Sen ona ne bakıyorsun o fırsat buldum mu kullanır zaten maksat eline koz verme sen.
kuru iftiraSen ona ne bakıyorsun o fırsat buldum mu kullanır zaten maksat eline koz verme sen.![]()
Sen ona ne bakıyorsun o fırsat buldum mu kullanır zaten maksat eline koz verme sen.![]()
aaa deniz çocuğa niye iftira atıyorsun sen şimdi oldumu çok ayıp hahaha
hep kot kafalığındanaaa deniz çocuğa niye iftira atıyorsun sen şimdi oldumu çok ayıp hahaha![]()
Adalet'im seni çıçından vurursa görürsünhep kot kafalığındanbir de edalet teyzeye evlenme teklif etmiş ama o ali ihsan amcayı seçmiş deniz bunun üzüerine depresyona girmiş
![]()
totoşa bak sen 😱meryem in yeni dizisi geliyor çok az kaldı
![]()
bağışıklılık kazanmıştır tükenmez o.ssAman yine Tükenmişlik Sendromu olmasında.
Partner iyi olursa izleyebilirim diziyi bu arada.![]()