Men, Women & Children'ın Fragmanı Yayınlandı

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060

Chad Kultgen'in aynı isimdeki romanından beyazperdeye uyarlanan Men, Women & Children filminin ilk fragmanı yayınlandı.

Oyuncu kadrosunda Adam Sandler, Emma Thompson, Kaitlyn Dever, Ansel Elgort, Jennifer Garner, Rosemarie DeWitt ve Judy Greer gibi isimlerin yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Juno, Up on the Air ve son olarak Labor Day filmlerinin de yönetmenliğini yapan Jason Reitman oturuyor.

Toronto Film Festivali'nde de gösterime girecek olan film ABD'de 17 Ekim'de vizyonda olacak.

Fragmanı beğendim fakat Disconnect'e aşırı derecede benziyor.Filmi izlerim büyük ihtimal.Film Akademi'nin dikkatini çeker mi bilmem ama tam Sandler bu sene Razzie almaz diyecektim ki Blended filmiyle Razzie'nin radarına girmiş durumda.

Farklı bir film bizi bekliyor ama evet Disconnect'i andırıyor ister istemez.

Fragman umut verdi. Adam Sandler'ı ciddi bir rolde görmek güzel olacak.

Favori ergen oyuncularımdan (nasıl bir övgü sıfatıysa
) Kaitlyn Dever da varmış, sevindim bu işe. Bu yıl da iyiye benzeyen iki işte birden yer alacak.

Fragman iyi gibi duruyor. Disconnect'e benzerliğinden dolayı bile izlenesi benim için. Umarım çakması değildir, sadece konuları aynıdır.

Disconnect tadı alacağımı düşünüyorum.İzleyeceğim muhtemelen.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Poster farklı olmuş.

Bu filmin kötü olma ihtimali pek yok gibi geliyor bana. İnşallah eleştirmener de sever.
İlginçtir yönetmenin şu ana kadarki hiçbir filmini izlemedim ama hepsi de sempatiyle baktığım ve seveceğime inandığım filmler. Bakalım etkinliğimizde Up in the Air'ı izleyeceğiz, oradan bir fikrim olabilir.