Memoli Sokaklara Hızlı Döndü

Since2011

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,167
Puanı
859
Eylül ayından itibaren TNT ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Memoli dizisinin çekimleri aksiyon dolu sahnelerle başladı.

Yapımcılığını Süreç Film, yönetmenliğini Tayfun Güneyer'in üstlendiği, başrollerini Emre Kızılırmak, Özlem Yılmaz ve Burcu Esmersoy'un paylaştığı dizinin Ataşehir'de gerçekleştirilen ilk günkü çekimlerinde Memoli'ye yeniden hayat veren Emre Kızılırmak bir hayli ter döktü…

Dizide Başak'ı canlandıran Hilal Uysun ve Memoli'nin en yakın arkadaşı Cem'e hayat veren Ünal Yeter'le birlikte kamera karşısına geçen Emre Kızılırmak, bir inşaatta gerçekleştirilen çekimlerde azılı bir suçlunun peşine düşüyorlar.

Hep aksiyon dolu bir projede yer almayı istediğini ve Memoli'nin tam gönlüne göre bir proje olduğunu belirten Emre Kızılırmak, 'Yeni sezonda gelen birçok iş teklifini sırf bu rol için geri çevirdim çünkü bir aksiyonda yer almayı çok istiyordum. Kavgacı biri değilim, ama aksiyonu, adrenalini seviyorum o yüzden de extrem sporlarla ilgileniyorum' dedi.

DSC_0023.jpg

Emre Kızılırmak tıpatıp benzetmişler eskisine. Ekip çok değişik duruyor. Tayfun Güneyer eski dizilerinden topladıkları da var tabi. Merakla bekliyorum ve ilk bölümü izlerim. Yılan Hikayesi'ni aratmayacaksa bu dizi tutabilir. Bu diziyi bozmadan devam ederlerse hem tutar, hemde uzun sürebilir. Başarılar dileyelim 'Dedektif Memoli' ekibine.