Memati Muhteşem Yüzyıl'a Transfer Oldu

oha değil bunlar böyle bunu bir tarihçi olarak söylüyorum :D

- - - Ekleme - - -

oha my ile israil bağlantısı kurmak :F

- - - Ekleme - - -

bal gibi de var my değil de arka sokaklardan gelse teklif kabul ederr miydi adam :D

ederdi kesin adam önüne geleni kabul ediyo

evet vadi fanıyım gürkan uygun karizmasını yerle bir etti işim olmaz daha
izlemem asla reyting için yapılanları izlemem osmanlı öyle değil koskoca prof lar bunları söylüyo onları mı inanalım sana mı tabi sen daha bilgilisindir büyük ihtimal :D my dizisinin gelirleri israil istihbarat servisinin kasalarına gidiyo öğrenin bunları

- - - Ekleme - - -

olayın my yle falan alakası yok adam mematiyi unutturmak için önüne geleni kabul ediyo hititya da falan oynadı karizma yerlerde malesef

Karizmasının yerle bir olduğuna sen karar vermiyosun.
Koskoca proflar My'nin danışmanları ve çoğuda My'nin doğru yolda ilerlediğini söylüyor. ::D Sende Kv izleye izleye herşeyi İsrail'e bağladın Sen nerden biliyosun İsraile gittiğini senmi yolluyosun paraları ? Bırak artık My sataşmayı dizi 92 bölümdür zirvede ve sonuna kadar da gidecek :) 😉 !

hiç de kabul etmezdi :D my ve birkaç dizi dışında hiçbir dizide kariyerinde ileri gidemez adam mantıklı olanı yaptı ya karadayı ya my 3.dizi yok kvp den sonra :D

Karizmasının yerle bir olduğuna sen karar vermiyosun.
Koskoca proflar My'nin danışmanları ve çoğuda My'nin doğru yolda ilerlediğini söylüyor. ::D Sende Kv izleye izleye herşeyi İsrail'e bağladın Sen nerden biliyosun İsraile gittiğini senmi yolluyosun paraları ? Bırak artık My sataşmayı dizi 92 bölümdür zirvede ve sonuna kadar da gidecek :) 😉 !

vadide 10 yıldır zirvede hala da en çok izlenen dizi 500 milyon hayranı var my yi de aylardır geçiyo ilk önce o saygıyı siz göstereceksiniz almilacım :D hocalar söylüyo bunu israil istihbarah servisinin kasalarında

vadide 10 yıldır zirvede hala da en çok izlenen dizi 500 milyon hayranı var my yi de aylardır geçiyo ilk önce o saygıyı siz göstereceksiniz almilacım :D hocalar söylüyo bunu israil istihbarah servisinin kasalarında
hocalarm da belgesiz konuşmaya başlamış ülkenin hali vahim :(

Sizin hocalarda bozukluk var demekki :(
10 Yıllık rezalete saygı değil ancak tepsi gösteririm takascım ::D
Neyse konu dışına çıkmayalım :)
Gürkan UYGUN transferi hayırlı olsun ! :)

- - - Ekleme - - -

link at izleyeyim belge varsa inceleyeyim :D

Katılmaktayım ::D

Sizin hocalarda bozukluk var demekki :(
10 Yıllık rezalete saygı değil ancak tepsi gösteririm takascım ::D
Neyse konu dışına çıkmayalım :)
Gürkan UYGUN transferi hayırlı olsun ! :)

ya kışkırtma beni saygımdan bişey demiyorum vallahi neyse :D rezalet dediğin dizi 10 yıldır zirvede be 10 :D aslında hocalardan bazıları bozuk dediğin gibi haklısın :kiki: tamir edecez onları da :kiki:

- - - Ekleme - - -

link mi atim hahaha :kiki: gidip prof a hocam link var mı diye sorarsam camdan atar beni direk :kiki:

ya kışkırtma beni saygımdan bişey demiyorum vallahi neyse :D rezalet dediğin dizi 10 yıldır zirvede be 10 :D aslında hocalardan bazıları bozuk dediğin gibi haklısın :kiki: tamir edecez onları da :kiki:

- - - Ekleme - - -

link mi atim hahaha :kiki: gidip prof a hocam link var mı diye sorarsam camdan atar beni direk :kiki:

adamın dediklerin not al aynen paylaş burada :D
edit:10 yıl zirve demeyelim yanlı şyönlendirmeyelim :F

- - - Ekleme - - -

:kiki:

şimdi burda paylaşırsam onları ban yeme durumu olabilir :D

- - - Ekleme - - -

Kışkırtıcı mesaj yazmak için kışkırma sende ::D
Şimdi ne desen boş bak hatanın neresinden dönersen kardır. Çarşamba akşamları Star'da görüşelim :kiki:

bana ve almila ya özelden mesaj at ama sadece adam ne dediyseo kendi yorumun değil :D

Kışkırtıcı mesaj yazmak için kışkırma sende ::D
Şimdi ne desen boş bak hatanın neresinden dönersen kardır. Çarşamba akşamları Star'da görüşelim :kiki:

sen git ben geliyom :kiki: çarşamba okulda buluşalım ben genelde çarşamba okulda oluyorum :kiki:

- - - Ekleme - - -

bana ve almila ya özelden mesaj at ama sadece adam ne dediyseo kendi yorumun değil :D

sormaya korkuyom :D

onun dersini geçemeyenin okulu bitirme şansı yok :kiki: