Memati Gürkan Uygun Geri mi Geliyor!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 34rcp44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yav memati öldü ama bu haberler kafamı karıştırdı :D masonlarla birlikte dönme ihtimali olur mu olur :D ama masonlar dönmez memati de dönmez bu kadar
mematiyi bıraksınlarda polat nasıl düzelecek adam ne hale geldi koskoca polat be :D

yok kardeş memati gelmez bence sencer olayını illümınate bağlayacakalar.arkasındaki güç onlar çıkaçak

arkadaşlar tamam memati belki gelmez ama tehlikenin farkındamısınız senaryo tıkanıyo yavaş yavaş böyle maskeyle fazla bi yere gidemezler olduki gittiler ihtiyarlardaki haini bularak mı sezon sonunu getiricekler ?

gelcekse niye öldürdüler öle sacma iş mi olur gelsn diyen vadi hayranlarınıda anlamıyom az gerçek ci olun

tamam da aga bunu senaristlerde düşünüyo illa ki yazacaklar sadece ne yazdıklarını bilmiyoz

ne yazabilirler :D az cok tahmin edilirr aga :D nrelere baglarlarsa uzar zor değil bunu düşünmek :D

tamam da aga bunu senaristlerde düşünüyo illa ki yazacaklar sadece ne yazdıklarını bilmiyoz

ya iş yazmaya kalsa tabi yazarlar ama bu ivmeyi kaybetmemeleri lazım ben onu söylüyorum iş mematinin gelip gelmemesi değil zaten bende mematiye kızgındım diziden ayrılmak istediğini duyunca ama gitmeseydi böyle güzel bölümleri inanınki senaristler yazamazlardı.
Şimdi gelsede olur gelmesede ama Onur tanı gönderip yeni yönetmen bulmaları lazım.

onur tan ın gideceğini sanmam

ama gitmesi lazım efektler bu sezon yerlerde sürünüyo görüntü yönetmeninde değişmesi lazım on numara adam Tevfik Şenol vardı adamı yolladılar.

- - - Ekleme - - -

Ve arkadaşlar Memati Gelmiyor Bu Yazıyı yazan şahıs vadi düşmanıymış bende fazla inanmamıştım Geleceği yok ama insan bekliyor işte :D