Memati Baş Kurtlar Vadisinden Ayrıldı!

Bu eski bir video, üstellikl Flash Tv'de yayinlanmis.

Dogruluk payi yok bence.

gürkan uygun için iyi olur 40 yaşına geldi tek bir rolle hatırlanacak bu gidişle ayrılmazsa vadi için kötü olur ama

Youtubeda yorumlar çok ağır üzülerek söylüyorum bu haber doğru çıkarsa bana göre kesinlikle doğru değil Flas Tv uydurması eğer doğru çıkarsa reytingler 10 üstüne çıkması imkansız .

Sürekli ayrılacağı haberi vardı zaten bence ayrılmıstır

Hacı İskender Büyükde öldü ve panafilm açıklama yaptı Muroda öldüğünde açıkladılar lakin Mematiden ses seda yok buraya yazıyorum son sezonda Memati üstünden oynuyacaklar ilk bölümlerde filan yer almıyacak gibi kafalarında bir düşünce var yakında kokusu çıkar

Hacı İskender Büyükde öldü ve panafilm açıklama yaptı Muroda öldüğünde açıklamadı lakin Mematiden ses seda yok buraya yazıyorum son sezonda Memati üstünden oynuyacaklar ilk bölümlerde filan yer almıyacak gibi kafalarında bir düşünce var yakında kokusu çıkar

niye açıklasınlar ki heyecanı kalmaz o zaman hem de son sezon :D

Açıkladılar her seferinde Memati ölürse vadinin tadı kalmaz Abdülheyle olacak iş değil büyük riske girmezler bu saatten sonra

iskender sezon finaline asılmıştı zaten filmi gelecekti öleceği belli muro sezon ortası öldü askerlik işi vardı onun onun da gideceği belliydi ama memati farklı dizinin başından beri kalan 3-4 karakterden biri heyecan yaratmak istiyorlar:D

iskender sezon finaline asılmıştı zaten filmi gelecekti öleceği belli muro sezon ortası öldü askerlik işi vardı onun onun da gideceği belliydi ama memati farklı dizinin başından beri kalan 3-4 karakterden biri heyecan yaratmak istiyorlar:D

Yahu Memati ben son sezon yokum diyecek Panada anlayışla mı karşılacak ayrıca Gürkan Uygun böyle birşey yapmaz.İskenderinden tut tüm önemli karekterler gitti yerine son sezon saçma sapan karekterler geldi .Kara diye karekter yarattılar ama Kara hiç kimsenin tırnağı bile olamaz Mematide giderse Vadi büyük reyting kaybedecek ,fan,izleyici bunları kaybederse yeni adıyla tekrar başlatmaları düşünüyorlar sana soruyorum bu riske girerler mi?

Yahu Memati ben son sezon yokum diyecek Panada anlayışla mı karşılacak ayrıca Gürkan Uygun böyle birşey yapmaz.İskenderinden tut tüm önemli karekterler gitti yerine son sezon saçma sapan karekterler geldi .Kara diye karekter yarattılar ama Kara hiç kimsenin tırnağı bile olamaz Mematide giderse Vadi büyük reyting kaybedecek ,fan,izleyici bunları kaybederse yeni adıyla tekrar başlatmaları düşünüyorlar sana soruyorum bu riske girerler mi?
son sezon ve istedikleri parayı aldılarsa girerler en kötü 7 reytinge düşer o da atv ye yeter:D