Meltem Cumbul 'Yeniçeri' Dizisinde Rol Alacak !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Almila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Almila

Hilal
Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,615
Puanı
285
Muhteşem Yüzyıl , Çalıkuşu , Suskunlar gibi başarılı projelere imza atan ve Muhteşem Yüzyıl'ın bu sezon bitmesi ile birlikte yeni bir tarihi dizi hazırlığına başlayan Timur Savcı yeni dizisi için
oyuncu seçimlerine de başladı.

İsmi 'Yeniçeri' olacak olan yeni dizinin başrol kadın oyuncusu da belli oldu !

Bu sıralar Muhteşem Yüzyıl dizisinde Fatma Sultan karakterine hayat veren Meltem Cumbul Eylül 2014'te başlayacak olan 'Yeniçeri' dizisinde başrol oynayacak.

afbcdn_sphotos_e_a.akamaihd.net_hphotos_ak_ash3_557241_10150942527112669_788506864_n.jpg

Ekli dosyalar

• afbcdn_sphotos_e_a.akamaihd.net_hphotos_ak_ash3_557241_10150942527112669_788506864_n.jpg
    afbcdn_sphotos_e_a.akamaihd.net_hphotos_ak_ash3_557241_10150942527112669_788506864_n.jpg
    47.3 KB · Hit: 769
Yok artık.
Meryem'den sonra sende mi meltem.
İkiside farklı projelerde devam etmeliler.:)

Sıkmaya başladı ama Yeniçeri, Fatih gibi olmaz TİMS grubuyla beraber daha iyi bir iş olacaktır. :)

Tarihi diziler artık sıkmaya başladı :( Yeniçeri dizi de reyting alamaz gibi geliyor bana en büyük örneğini Fatih dizisinde gördük artık tarihi dizilerden sıkıldı millet :) Bence pek iyi bir oyuncu değil Yeniçeri dizisinde başarılar dilerim

Tarihi diziler artık sıkmaya başladı :( Yeniçeri dizi de reyting alamaz gibi geliyor bana en büyük örneğini Fatih dizisinde gördük artık tarihi dizilerden sıkıldı millet :) Bence pek iyi bir oyuncu değil Yeniçeri dizisinde başarılar dilerim
fatihin cast ve senaryo baştan olmamış :) işin içinde tıms varsa üstüne limon yapım da olacak kaliteli bir şey çıkacaktır fatih gibi 3 reyting almaz en azından

bu dizi fedai dizisimi
fedainin adı değişip yeniçeri mi oldu
eger öyle ise bu dizi starda olur çünkü fedai dizisi 2014 eylül de starda diye biliyorum

medyapımdan uzak durur bence :D
:D
medyapımın hala üzerine gidiyor anlamadım ki kanalı ben birçok kez demiştim bu dizi 2 veda vakası olacak diye(fatih)işte oldu.
şimdide yine kanal medyapım x factor yayınlayacak geerçi dizilerinden iyi gider program ama acun a kafa tutamaz bu yarışma.

bence meryem yalan dünya ya gelsin :F @EveN @mrt-06 doğal komik konuşmasıyla
aslında bir ara aklımdan geçmedi değil altın kelebek ödülünü izliyordum meryem ödül aldı meryem konuşurken gülse birseli gösterdiler ve gülse duygulandı ağlicaktı neredeyse tam o an acaba yalan dünyada olsa nasıl olurdu diye düşündüm:D
bence çok iyi olurdu kadın zaten doğal ve sempatik
katılsa medceziri hemen bıırakıp yalan dünyayı izlerim valla

Olabilir aslında köyden gelme birisini canlandırabilir malum iyi becerir köylü rollerini. :) :)
yabancı desen anlicam ama köylü ne alaka