Melisa Aslı Pamuk "Çarpışma" Dizisinde!

Uluç Bayraktar biz senciyiz. :D Sen yeter ki kaliteli dizi yap biz izleyelim. Ki bu da öyle olacak gibi duruyor. Kıvanç'la ilk buluşması Uluç Bayraktar'ın. Merakla bekliyorum...

Ezel’deki kısa süreli buluşmaları bile muazzamdı, burada nasıl olacak kim bilir. Buram buram kalite kokusu alıyorum. :A

Melisa güzel bir takviye ama başrol olarak yetersiz bence. Daha iddialı bir kadın oyuncu seçilseymiş keşke.

Baş rol değil zaten, onun için Cansu Dere düşünülüyormuş. Olursa muazzam olur. :A
Bu kız Kara Sevda'da başroldü diye biliyorum. Bundan sonra yan rolleri kabul etmez bence. Cansu Dere başrol olursa kesin izlerim. Yönetmen muhteşem zaten, Kıvanç'ı da idare ederiz artık. :A

Çok büyütülen bir oyuncu bence, o kadar fazla bir havası yok. Evet başarılı ama öyle ''çok star'' değil, durgun tipleri seviyor Ay Yapım...

Bu kız Kara Sevda'da başroldü diye biliyorum. Bundan sonra yan rolleri kabul etmez bence. Cansu Dere başrol olursa kesin izlerim. Yönetmen muhteşem zaten, Kıvanç'ı da idare ederiz artık. :A

Yok ya, yan rol gibiydi daha çok ama kendini geliştirmişti baya. Başrol olabilir ama böyle bir dizide değil. Cansu Dere başrol olur, Melisa Aslı daha arka planda olur ona göre. :A