Melisa Şenolsun 'Masumlar Apartmanı'nda! | TRT 1

Efsane bir espri olsaydı eğer, meşhur konuya yazıp etiketlerdim ve reaksiyon yağmuruna tutulurdun ama o kadar da efsane bir espri değil bu. Eski formundan çok uzaksın.
Her zaman efsane espri çıkmıyor, şimdilik bunlarla idare ediyoruz

Reactions: Araf
Dizinin kalitesinin çok altında bir isim. Yakıştıramadım.

Reactions: Aserat
Nerede Farah nerede bu.
Yeni dizi yerine garanti işe girmekle mantıklı bir tercih yapmış ama hep halefiyle kıyaslanacak maalesef. Ayrıca İnci ölmüşken onu takıntı derecesinde seven Han'a hiçbir şey olmamış gibi yeni partner yazmak da kolaycılığın dibi.

OGM'den bir gün "Kırmızı Oda'nın Yeni Sezon Oyuncuları Kim" şeklinde bir paylaşım da görme dileğiyle. 🤲
------

Bir de bu var tabii.

https://twitter.com/x/status/1431323096334614533

Son düzenleme:
Reactions: xemrexxx
Partner olmazlar umarım. Melisa'yı sevsem de diziye yakıştıramadım açıkçası.

Reactions: offensive
Dizinin rakipleri için mükemmel bir hamle, umarım OGM Kırmızı Oda ve Camdaki Kız için de benzer transferler yapar

Çok beğendiğim bir oyuncu ama modern-avrupayi havası bu dizi ile asla uyuşmuyor. Aynı Atiyedeki gibi karakterler için yaratılmış birisi bence.

Bir dizinin içine ancak böyle edilebilirdi. Melisa Şenolsun ile bir derdim yok ama buraya asla yakışmaz. Üstelik Birkan Sokullu ile daha önce kardeş rolünde oynamışlar. Kadın karakter için başka bir isim bulunmalıydı.

Bu sezon reytinglerinin düşeceği kesinleşti gibi. Kanallar salı günlerine iddialı yapımlar getirirse oranları daha da düşer.

Bence yakışacaktır Melisa Şenolsun, sevdiğim ve samimi bulduğum isimlerden biri. Tabi izleyici yadırgayabilir, umarım ilk dakikadan Han'ın yanına getirmezler...

Dizi ve oyuncu adina hayirli olsun. Elbet bir katkisi olacaktir.