Efsane bir espri olsaydı eğer, meşhur konuya yazıp etiketlerdim ve reaksiyon yağmuruna tutulurdun ama o kadar da efsane bir espri değil bu. Eski formundan çok uzaksın.Başka diyen olmaz zaten![]()
Efsane bir espri olsaydı eğer, meşhur konuya yazıp etiketlerdim ve reaksiyon yağmuruna tutulurdun ama o kadar da efsane bir espri değil bu. Eski formundan çok uzaksın.Başka diyen olmaz zaten![]()
Her zaman efsane espri çıkmıyor, şimdilik bunlarla idare ediyoruzEfsane bir espri olsaydı eğer, meşhur konuya yazıp etiketlerdim ve reaksiyon yağmuruna tutulurdun ama o kadar da efsane bir espri değil bu. Eski formundan çok uzaksın.![]()
Kullanıcı adının hakkını veriyorsun.Her zaman efsane espri çıkmıyor, şimdilik bunlarla idare ediyoruz![]()
Görmedim, hangi konuda yaptın espri?
EtiketledimGörmedim, hangi konuda yaptın espri?![]()
Düzenlemişsin sonradan ama espri aynı sanırım. Bu espriyi forumda birçok kişi yapıyor zaten, özellikle @Çiğdem yapıyor. Klişe espri yani ama olsun.Etiketledim![]()
Ceylan.Ceyda mı Ceren mi neydi.. Onu mu oynayacak acaba?
Attan inip e*eğe binmiş.Murat Yıldırım ı bırakıp Birkan A koşmuş 😂😂 @serhatt ın hayalindeki tercihler tam![]()