'Melike Güner' Dünya Evine Girdi!

Hee işte onu diyorum bende:X Erol Köse Nil için ne dedi? ne oldu:X Erol=Flash tv ise geri kalan matematiği sen yap:F
Nil başkaydı. Onun böyle olacağını kim tahmin edebilirdi ki yani çokta güzel bir kadındı. Ama demekki içten içe kadınsal duygular hissetmeyen biriymiş belli ki. Ama Melike Güner'in ben öyle bir olduğunu düşünmüyorum. Üzerinden üç yıl geçmiş zaten. :)

Erol Köse'de her şeyi uyduran bir adam. Binde bir tutmuş, o da sana dengelmiş. :F

Nil başkaydı. Onun böyle olacağını kim tahmin edebilirdi ki yani çokta güzel bir kadındı.
Ama demekki içten içe kadınsal duygular hissetmeyen biriymiş belli ki. Ama Melike Güner'in ben öyle bir olduğunu düşünmüyorum. Üzerinden üç yıl geçmiş zaten. :)

Erol Köse'de her şeyi uyduran bir adam. Binde bir tutmuş, o da sana dengelmiş. :F
Şu kırmızı yer için Nil için aynısını düşünüyormuydu? Yooo.Belki Melike de öyledir ama hayatını başka yönde ilerletme kararı almiş dedirtiyor.Saygı duymaktan ve mutluluktan dilemekten başka bişey diyemem:) Neyse çok uzadı niyeyse:X

Çok sevindim Melike Güner adına, Allah mutluluklarını daim etsin. :)

Doktorlar dizisinde en sevdiğim karakterdi diyebilirim. İncir Reçeli filminde de bir harikaydı. Dilerim mutlu olur. :)

Mutluluklar dilerim ama bence yakismamislar. Allah iclerinin uyusmasini nasip etsin..

Forum İstatistikleri

Konular
173,383
Üyeler
8,488
Son Üye
ontr