Melek Aslında Merveymiş!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
hTU1cMa3873ydu9GhCM4gyov.jpg

Star TV'de ekrana gelen ve her bölümde izleyiciyi şaşırtan 20 Dakika dizisinde şok eden bir gelişme yaşandı.

Tuba Büyüküstün'ün canlandırdığı Melek karakteri, aslında Merve imiş. 20 Dakika'nın "Olay günü" kısmında Melek karakteri, yaşlı bir teyze ile konuşuyordu ve o esnada yaşlı teyze Melek'e "Merve" diye seslendi. Oysa ki Melek'in gerçek adı Merve imiş. 18 yaşına gelince Merve adını Melek'e dönüştürmüştü

Gelecek bölümlerde bu olay anlaşılınca dizi hareketleneceğe benziyor.​

Dun cok heyecanli bir bolumdu artik hic bir sey eskisi gibi olmayacak

Aboooo(2)! Merve? Demek ondan Melek'in ailesini göstermiyorlardı, ailesini dehlemiş sanırım. :D

Merak ettim diziye yeniden başlayacam sanırım. Ama salı günü de dizi izlenmiyor ki yahu bi yığın ders var beya. Netten takibe başlıyorum, ortalık karışmış dizide. :S

2 bölüm önceydi galiba izledim bi 20 dakika falan :D ama sarmadı hiç ya olmamış dizi :( ne bi aksiyon bi müzik ne başka bişey

2 bölüm önceydi galiba izledim bi 20 dakika falan :D ama sarmadı hiç ya olmamış dizi :( ne bi aksiyon bi müzik ne başka bişey

Evet zaten ben de ondan bırakmıştım, saçma sapan bomboş sahneler vardı...

Ama bu yeni haberleri görünce merak ettim ilginç şeyler olmuş. :D Netten takip edeyim en azından kötü sahneleri atlarım. :F

Evet zaten ben de ondan bırakmıştım, saçma sapan bomboş sahneler vardı...

Ama bu yeni haberleri görünce merak ettim ilginç şeyler olmuş. :D Netten takip edeyim en azından kötü sahneleri atlarım. :F

:kiki: aga bu dizi başlamadan önce aksiyon sahnelerini vadi ekibi yapacak diyolardı bu vadi ekibi başka vadi ekibi mi acaba :kiki:

- - - Ekleme - - -

ama adamlara suç atamam şimdi olmayan sahneleri kendileri yapamazlar :kiki:

:kiki: aga bu dizi başlamadan önce aksiyon sahnelerini vadi ekibi yapacak diyolardı bu vadi ekibi başka vadi ekibi mi acaba :kiki:

- - - Ekleme - - -

ama adamlara suç atamam şimdi olmayan sahneleri kendileri yapamazlar :kiki:

Aynen aksiyon sahnesi yok zaten. :D:D

Sonunda Melek karakterinin geçmişine dönülecek dizide en merak ettiğim karakter Melek ve dün akşamki bölümde gördük ki Melek diye birisi yokmuş.18 yaşına gelince adını değiştirmiş neden böyle bir şey yaptı neden ailesi ile olan tüm bağını kopardı ve neden bunları gizledi büyük bir merak konusu 16.bölümde de kaçış gerçekleşecekmiş dizi heycanlı olmaya başladı.Reytingler konusunda yorum yapamayacağım 20 Dakika soru işaretleri ile dolu bir dizi bizim halkımızda sevmiyor böyle dizileri o yüzden oranlarının düşük gelmesinden daha doğal bir şey olamaz :)

Sonunda Melek karakterinin geçmişine dönülecek dizide en merak ettiğim karakter Melek ve dün akşamki bölümde gördük ki Melek diye birisi yokmuş.18 yaşına gelince adını değiştirmiş neden böyle bir şey yaptı neden ailesi ile olan tüm bağını kopardı ve neden bunları gizledi büyük bir merak konusu 16.bölümde de kaçış gerçekleşecekmiş dizi heycanlı olmaya başladı.Reytingler konusunda yorum yapamayacağım 20 Dakika soru işaretleri ile dolu bir dizi bizim halkımızda sevmiyor böyle dizileri o yüzden oranlarının düşük gelmesinden daha doğal bir şey olamaz :)

Melek, Sürreya'ya nasıl oyun oynadı ama.. Çok kötü oldu gerçekten..

Melek, Sürreya'ya nasıl oyun oynadı ama.. Çok kötü oldu gerçekten..

Asıl oyunu Özlem oynadı bence Melek tüneli kapatanın herşeyi bilenin Özlem olduğunu öğrenince çok şaşırdı :)
13.ve 14.bölümleri Tuba için izlemiştim ama bu bölümü gerçekten beğendim umarım bu ayarda devam eder kalan bölümler şunun şurasında 11 bölüm kaldı finale

Asıl oyunu Özlem oynadı bence Melek tüneli kapatanın herşeyi bilenin Özlem olduğunu öğrenince çok şaşırdı :)
13.ve 14.bölümleri Tuba için izlemiştim ama bu bölümü gerçekten beğendim umarım bu ayarda devam eder kalan bölümler şunun şurasında 11 bölüm kaldı finale

Evet Özlem de neymiş öyle.. Muavvin olmak için neler yaptı

Oha tüneli kapatan o gardiyan kadın mıymış!!!! Ne ara öğrenmiş planı??? Zaten gözü başından beri Süreyya'nın yerindeydi.

Dün akşamki bölüm süpermiş ya şok üstüne şok keşke izleseydim tüh! Netten en yakın zamanda izlemem gerek...

Oha tüneli kapatan o gardiyan kadın mıymış!!!! Ne ara öğrenmiş planı??? Zaten gözü başından beri Süreyya'nın yerindeydi.

Dün akşamki bölüm süpermiş ya şok üstüne şok keşke izleseydim tüh! Netten en yakın zamanda izlemem gerek...

Evet bende hiç beklemiyordum Özlem sinsi sinsi işini gördü Muavin'i kovdurdu.Dün akşam baya hareketli bir bölüm oldu bir çok olay vardı :)

20 Dakika gelecek hafta yine erken başlayacak sanırım.

23 Nisan salı 21.45'te Bayern - Barcelona maçı var Star'da.

Valla ne büyüttünüz olayı. İntikam`da da Yağmur aslında Derin, Derin de Yağmur, Cemre Adil`in kızıymış. Daha neler neler hiç kimse bu kadar büyütmedi. :D

Valla ne büyüttünüz olayı. İntikam`da da Yağmur aslında Derin, Derin de Yağmur, Cemre Adil`in kızıymış. Daha neler neler hiç kimse bu kadar büyütmedi. :D

Çünkü İntikam'da olaylar zaten belliydi önümüzde Revenge var herşeyi takip etmek mümkün ama 20 Dakika'da böyle bir durum beklenmiyordu :)