Dedim herhalde her ihanetle sevgiyle başlar olayına dönecek bizim iş ama nitekim öyle çıkmadı meğer kapıdaki kadın Agnesin kız kardeşi Alexandra imiş agnes çok bahsederdi ondan çok severlermiş birbirlerini, kadın derin derin ağlamaya başladı kardeşim kardeşim diye sonra çocuklar geldi annelerinin ağladığını görünce bir curcuna koptu ben hala kötüye yormamaya ne olduğunu çözümlendirmeye çalışıyorum ama seslerden kafam o kadar çok ağrıdı ki hiçbir düşünemez oldum. Kadın baygınlık geçirir gibi olurken kocası tutuverdi kocasından destek alırken içeri gelin dediler bana. Kadın zor bela bir şey anlatmaya başladı ama ben resmen kulaklarımı kapadım dinlememeye başladım duymak istemiyordum ben bunu duyamazdım. Bir anda duymaya ses kulağımda dalgalanmaya başladı "Agnesi kaybettik" bunu duyunca iki dakikalık bir felç geçirdim resmen benim agnesim kurabiye kokulum agnesim nasıl ölür? Kadın yanımızdan ayrılarak yukarı çıktı iki dk geçti geçmedi elinde Bi kutuyla yanıma geldi. Bunu agnes sana bıraktı dedi, o mutlaka gelir beni size sorar demişti haklı çıktı onun sevgisine inanıyordum senin sevgine daha çok inandım diyerek ağlamaya başladı.
Kutunun fotosunu at @Mr.At
------
@Yakamoz-Asi doğru mu ?
Bu da inanacak yazma abi öyle