Mektuba Dair

Mektuba Dair......

• Evet yazdım ve yolladım.

• Hayır,hayatımda hiç mektup yazmadım.

• Evet mektup yazdım ama kimseye yollamadım.

• Mektup yazmadım ama mektup aldım.

• Yorum Yok

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

The_Erinch

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
36,556
Puanı
1,060
1742326193248.png

Bizim zamanımızda daha 56kb internet hayatımızı yeni zehirlemeye başlıyordu...
O zamanlar daha digital iletişim daha hayatımıza yeni girmekle meşguldü...

O zamanlar Mektup vardı...
Mektup zarfları,renkli,kokulu,düz,süslü...
Mektup kağıtları vardı...

Kaleme dökerdik..Acımızı..Mutluluğumuzu..Aşkımızı..Neşemizi..Haberimizi..Kederimizi...
Büyük heyecanla PTT gidip ,postaya verir...Günlerce beklerdik...

Mektup apayrı bir heyecan ve dönemdi...

Mektup çok yazdım zamanında...
Yurtdışındanda mektup arkadaşlarım oldu...Bir zamanlar kolejdeyken yabancı ülkelerde PenFriend diye bir uygulama vardı..Yurtdışından mektulaşmaya uygun kişilere mektup yazılırdı..Böylece dünyada apayrı biriyle iletişim kurulurdu...

Çok mektup attım ya zamanında...Aldımda!
Bazı mektuplarımı halen saklarım...

Ahhh klişe aşk mektuplarıda dahil bu hayatta saklananlar arasında.........

Peki yaz sizler???

Ekli dosyayı görüntüle 133751

Bizim zamanımızda daha 56kb internet hayatımızı yeni zehirlemeye başlıyordu...
O zamanlar daha digital iletişim daha hayatımıza yeni girmekle meşguldü...

O zamanlar Mektup vardı...
Mektup zarfları,renkli,kokulu,düz,süslü...
Mektup kağıtları vardı...

Kaleme dökerdik..Acımızı..Mutluluğumuzu..Aşkımızı..Neşemizi..Haberimizi..Kederimizi...
Büyük heyecanla PTT gidip ,postaya verir...Günlerce beklerdik...

Mektup apayrı bir heyecan ve dönemdi...

Mektup çok yazdım zamanında...
Yurtdışındanda mektup arkadaşlarım oldu...Bir zamanlar kolejdeyken yabancı ülkelerde PenFriend diye bir uygulama vardı..Yurtdışından mektulaşmaya uygun kişilere mektup yazılırdı..Böylece dünyada apayrı biriyle iletişim kurulurdu...

Çok mektup attım ya zamanında...Aldımda!
Bazı mektuplarımı halen saklarım...

Ahhh klişe aşk mektuplarıda dahil bu hayatta saklananlar arasında.........

Peki yaz sizler???

Mektup yazdım ve bana da yazıldı. O zamanlar çok güzeldi be. :(

• Aynen
Reactions: The_Erinch
Mektup bir dönemin en etkili ve romantik iletişim yoluydu .. Hele ki daha da eskilere gidersek aşkını, sevgisini ucu yanık mektup kağıtlarına aktaranlar da vardı .. Hatta kesin @Angelica ucu yanık mektuplar almıştırda saklıyordur şimdi bizden :J

Ben mektubu biraz ucundan yakalayanlardanım ama yakaladım yine de mektup yazdığım da oldu, gönderdiğimde oldu, gönderenimde ..

Emeğine sağlık @The_Erinch yine gönlümüzün bam teline dokunmuşsun konun ile :love1:

• Harika
Reactions: The_Erinch
Çıplaklar kampına gitmiştim ben de birgün sonra bir kızla çok yakınlaştık kız norveçli ama bildiğin eli kurabiye kokuyor abi, öyle içim markalı bir ürün değil tabi telefon yok bir şey yok ev adreslerimizi aldık birbirimizin mektuplaşıyoruz bildiğin kokulu mektuplar falan kız bil keresinde portakal renginde saçlarından Bi tutam kesmiş göndermiş ulan her gece onu koklayıp yatıyorum o olmasa uyuyamıyorum o kadar sarhoşum sonra gel zaman git zaman...

Çıplaklar kampına gitmiştim ben de birgün sonra bir kızla çok yakınlaştık kız norveçli ama bildiğin eli kurabiye kokuyor abi, öyle içim markalı bir ürün değil tabi telefon yok bir şey yok ev adreslerimizi aldık birbirimizin mektuplaşıyoruz bildiğin kokulu mektuplar falan kız bil keresinde portakal renginde saçlarından Bi tutam kesmiş göndermiş ulan her gece onu koklayıp yatıyorum o olmasa uyuyamıyorum o kadar sarhoşum sonra gel zaman git zaman...

Kafamdaki tek soru: @Mr.At 'ın çıplaklar kampında iṣi ne? 😱 :A

@The_Erinch @RüzgarGülü @Royal_Highness

çıplaklar kampını vurgalaman bitirdi zaten beni :F:F:F

@RüzgarGülü @xdragxx @Yakamoz-Asi

Forum İstatistikleri

Konular
173,582
Üyeler
8,492
Son Üye
alicetinakbayrak