Mektuba Dair

Mektuba Dair......

• Evet yazdım ve yolladım.

• Hayır,hayatımda hiç mektup yazmadım.

• Evet mektup yazdım ama kimseye yollamadım.

• Mektup yazmadım ama mektup aldım.

• Yorum Yok

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Kutunun fotosunu at @Mr.At

------

Bu da inanacak yazma abi öyle
@The_Erinch

Meğer agnes 1 senedir kemoterapi görüyormuş meme kanserine yakalanmış ama bana hiçbir şekilde üzülmeyeyim diye yazmamış etmemiş, kardeşini tembihletmiş kesinlikle söylemeyin etmeyin diye. Bana bıraktığı kutuda beraberce çekildiğimiz birkaç fotoğraf, o gönderdiğim mektuplar, benim için özel diktiği bir atkı, son anlarına ait bir fotoğraf, bir mektup ve kül dolu bir şişe...

Mektubunda;

"Sevgilim,
Ben bu satırları yazarken son anlarındayım ama sen okurken benimle olduğun ilk anlarımızı hatırla. Seni üzmek istemediğim için hastalığımla ilgili sana hiçbir satır yazmadım. Ama bana yazdıklarınla ben biraz daha güç buldum kendimi biraz daha iyi hissettim. Bana yaşattığın bu güzel zamanlar için çok teşekkür ederim. Hayallerimizi gerçekleştiremediğimiz için çok üzgünüm. Benden sonra umudunu kaybetme, mutlu olmanın bir yolunu bul. Sana diktiğim atkıyı da giy, buralar çok soğuk senin için. Küllerimi benim için lütfen norveçin dağlarında uçur. Ruhum hep seninle olacak, vücudumun zerrecikleri ülkemin her köşesine dağılmasına sağla.

Seni çok seviyorum,
Agnes."

Ben yıkıldım, bana ördüğü atkıyı bir ömür takacağıma küllerine bakarak söz verdim. Son arzusunu yerine getirmek için kardeşiyle beraber dağlara çıkıp küllerini serptik. Ama ben bu işi yaparken acım öyle Bi doldu ki taştı...

Elveda Agnesim.

Bu hikayenin sonunda yanan biz olduk ne güzel eğlenerek okuyorduk olmadı be ölümlü hüzünlü son yakışmadı bu hikayeye

Reactions: 12.Adam