Fildişi diye ülke var tabi dünyadan bir habersinaaa kamerun sanıyordum ben arap ülkesi değilmi 🙂🙂
ayrıca fildişi diye ülkemi varmış ne bilim bennn![]()
Fildişi diye ülke var tabi dünyadan bir habersinaaa kamerun sanıyordum ben arap ülkesi değilmi 🙂🙂
ayrıca fildişi diye ülkemi varmış ne bilim bennn![]()
yaaa nebilim ben ha arap ha afrikalı işte ikiside kara ne fark ederFildişi diye ülke var tabi dünyadan bir habersinarap üklesimi 😱 afrika kız cahıl
![]()
Hırvatistan yenermi demiştinyaaa nebilim ben ha arap ha afrikalı işte ikiside kara ne fark eder
dün hırvatistan yener demiştim olmadı bu sefer gol falan olmaz diyorum bakalım nolucak 🙂
ohhaa nasıl bildiniz öyle ben 1-0 alır hırvatistan demiştim 1-0da yapmıştılar tuttu derken olmadıHırvatistan yenermi demiştinevet bede bu maça golsüz beraberlik dedim dünki maçı tuturdum 3-1 skoru bildim
![]()
Ben tahmin ettim hırvatların gol atcağını ama Brezilya bırakmaz maçı ev sahibi son dk 1 gol daha attı 3-1 bitti izledinmi maçı ?ohhaa nasıl bildiniz öyle ben 1-0 alır hırvatistan demiştim 1-0da yapmıştılar tuttu derken olmadı
🙁🙁
babam izliyordu ilk yarısına baktım bende hem tahmin ettiğim içinde sonra ilk yarı bitince yattım ben 1de falan bitmiş okadar bekleyemem ronaldinhomda yoktu o yok diye brezilya yenilir demiştim ben başka doğru dürüst oyuncu tanımıyorum çünkü sadece çalısübürgesi gibi bir çocuk var neymar sanırım bir onu tanıyordum okadar onuda sevmiyordum zaten 🙂🙂Ben tahmin ettim hırvatların gol atcağını ama Brezilya bırakmaz maçı ev sahibi son dk 1 gol daha attı 3-1 bitti izledinmi maçı ?
Ranaldinho'nun artık esamesi kalmadı Neymar ve Oscar harika oynadı Hırvatistan beklediğimden iyiydi gayet Hakem birazda maçı katletti penaltı pozisyonu uzaktan yakında penaltıyla alakası yoktu ama o penaltıda olmasaydı gine alırdı Brezilya maçıbabam izliyordu ilk yarısına baktım bende hem tahmin ettiğim içinde sonra ilk yarı bitince yattım ben 1de falan bitmiş okadar bekleyemem ronaldinhomda yoktu o yok diye brezilya yenilir demiştim ben başka doğru dürüst oyuncu tanımıyorum çünkü sadece çalısübürgesi gibi bir çocuk var neymar sanırım bir onu tanıyordum okadar onuda sevmiyordum zaten 🙂🙂
hırvatistan beşiktaşın hocasının ülkesiymiş bende yener demiştim 🙂🙂
İsmi vardır da Meksikalılar garip oluyor.İsimsiz bir kahraman atar diyosun![]()