İşte maldan, kaliteden anlayan birisi, çatla.@Aserat
Bence çok seksi.
Göz doktoru randevusu alması gerekenler sıralı tam liste.Yakıştırdım ben. Farklı ve cool duruyor.
Göz doktoru randevusu alması gerekenler sıralı tam liste.
Listeye yeni bir isim daha eklendi.Bence yakışmış
Nerede yaşıyorsun sen azıcık medeni olListeye yeni bir isim daha eklendi.
Ay sende boyatsana.Yakıştırdım ben. Farklı ve cool duruyor.
Tek gitmesi gereken sensin bence.Göz doktoru randevusu alması gerekenler sıralı tam liste.
Ağzına sağlık canım.Nerede yaşıyorsun sen azıcık medeni ol
Çok şükür gözlerim sağlam. Sen beğenmemişsin, ben beğendim. Boş yapma.Göz doktoru randevusu alması gerekenler sıralı tam liste.
Kendisi sıradan saçlara ve tipe sahip başkalarında yadırgıyor o yüzdenAğzına sağlık canım.
Yok artık. Bana yakışmaz. Niyetim de yok.Ay sende boyatsana.
Ayol herkes bizim gibi özgüvenli değil ki.Kendisi sıradan saçlara ve tipe sahip başkalarında yadırgıyor o yüzden
Öyleyse durum daha fena zaar.Çok şükür gözlerim sağlam. Sen beğenmemişsin, ben beğendim. Boş yapma.
İnsanların kendilerini rezil hale getirmediği bir dünyada yaşamak isterim ama mümkün değil maalesef.Nerede yaşıyorsun sen azıcık medeni ol
Sana her şey yakışır.Yok artık. Bana yakışmaz. Niyetim de yok.
Evet bende ... Yani sen beğendin saçını ...Ay sen de mi...
Beni ancak bu kadar yanlış anlayabilirdin. Şaka da mı yapmayak.Cevap verme şuna kendisi bir şeyi beğenmeyince herkes beğenmesin istiyor.
Ne yanlış anlaması beğendik diye suçlu olacağız. Ayrıca bu her konu için bir sitemdi.Beni ancak bu kadar yanlış anlayabilirdin. Şaka da mı yapmayak.