Hhaha Aaa manyakmısın ayoll bize laf etmeden uyuyamıyormusunilk 18 saniye resmen gerçek aşk <3 <3 <3
@destere ile @Çiğdem- de artık o yaşlarda kavuşur ne de olsa aralarında melek yüzlü şeytan @vadikızı ; görümcek @mrt-06 ; sapık @serhatt ; dış mihrak @Dosi ; egoist ve kıskanç @Harunnn60 veee en önemlisi biz xemrexxx varız@MasacRE- @cookies @denizz19 @ozmoturk @Ahmed @Thequeer @gözlemci @xBUGRAx @Aserat @Yiğitt @S.G.A.T. @Forumdash
NEYSE yarın akşam gelip hadsizlere haddini bildiricem hadi good night herkese
Hortlamiş mezarından @Çiğdem-ilk 18 saniye resmen gerçek aşk <3 <3 <3
@destere ile @Çiğdem- de artık o yaşlarda kavuşur ne de olsa aralarında melek yüzlü şeytan @vadikızı ; görümcek @mrt-06 ; sapık @serhatt ; dış mihrak @Dosi ; egoist ve kıskanç @Harunnn60 veee en önemlisi biz xemrexxx varız@MasacRE- @cookies @denizz19 @ozmoturk @Ahmed @Thequeer @gözlemci @xBUGRAx @Aserat @Yiğitt @S.G.A.T. @Forumdash
Oysa 1 bölüm izleyebildim diziyi. Uyku bastırdıAaa Zıbarmaya gitmiş merak etmeBize laf etmeden uyuyamadığı için lafını edip şimdi rahatça uyumaya gitmiş@xemrexxx
Aaa Supernaturalın Gabriel olan bölümünü izledin değilmi nasıl uykun geldiOysa 1 bölüm izleyebildim diziyi. Uyku bastırdıBelki uykumu açar köfte diye gelmiştim
Arafa girdi Dean eski arkadaşinin kopyasını ördü filan. Sıktı beni bölümAaa Supernaturalın Gabriel olan bölümünü izledin değilmi nasıl uykun geldi
Şu Crowleyin yerine gelen adamı görmüşsündür ozaman ne oldunuArafa girdi Dean eski arkadaşinin kopyasını ördü filan. Sıktı beni bölümYarın yorumlucam topluca
Gitti kapkarizma adamŞu Crowleyin yerine gelen adamı görmüşsündür ozaman ne oldunu
Hiç olmamıştı diziye benceGitti kapkarizma adam
Evet 20yide izlicem yarınHiç olmamıştı diziye benceSon bölümüde izlede öyle yorum et
Ohaa bugün cumaydı değilmi ben 20 i izlemedim 😱😱😱Evet 20yide izlicem yarın
Allahın Sayko Killeri seni,bi anda çıkıpta korkutmasana bizi böyleilk 18 saniye resmen gerçek aşk <3 <3 <3
Esma Sultan iyice yoldan çıktı bu bölüm,yatağa ile girdi bu moruklaOverrop dizinin şarkısı, İstanbullu Gelin'e daha çok yakıştı sayın seyirciler
ilk 18 saniye resmen gerçek aşk <3 <3 <3
Mezarına kilitleyin şunu
Mezarına kilitleyin şunu
Aaa tam çıkamamış mezarından şuan tabuta tekme atıyordurAllahın Sayko Killeri seni,bi anda çıkıpta korkutmasana bizi böyle
Sensin overrop zevksiz şey.ssOverrop dizinin şarkısı, İstanbullu Gelin'e daha çok yakıştı sayın seyirciler
Hortlamiş mezarından @Çiğdem-Ben spn izlim gelim. Bi ton etiket yapıcaksın şimdi. Gece 4te sakin sakin bakarım
Mezarına kilitleyin şunu
Ben foruma girince siz 3 safozAaa tam çıkamamış mezarından şuan tabuta tekme atıyordur
Çıkamasında gebersinAaa tam çıkamamış mezarından şuan tabuta tekme atıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?