Hhaha Aaa manyakmısın ayoll bize laf etmeden uyuyamıyormusunilk 18 saniye resmen gerçek aşk <3 <3 <3
@destere ile @Çiğdem- de artık o yaşlarda kavuşur ne de olsa aralarında melek yüzlü şeytan @vadikızı ; görümcek @mrt-06 ; sapık @serhatt ; dış mihrak @Dosi ; egoist ve kıskanç @Harunnn60 veee en önemlisi biz xemrexxx varız@MasacRE- @cookies @denizz19 @ozmoturk @Ahmed @Thequeer @gözlemci @xBUGRAx @Aserat @Yiğitt @S.G.A.T. @Forumdash
NEYSE yarın akşam gelip hadsizlere haddini bildiricem hadi good night herkese![]()
Hortlamiş mezarından @Çiğdem-ilk 18 saniye resmen gerçek aşk <3 <3 <3
@destere ile @Çiğdem- de artık o yaşlarda kavuşur ne de olsa aralarında melek yüzlü şeytan @vadikızı ; görümcek @mrt-06 ; sapık @serhatt ; dış mihrak @Dosi ; egoist ve kıskanç @Harunnn60 veee en önemlisi biz xemrexxx varız@MasacRE- @cookies @denizz19 @ozmoturk @Ahmed @Thequeer @gözlemci @xBUGRAx @Aserat @Yiğitt @S.G.A.T. @Forumdash
NEYSE yarın akşam gelip hadsizlere haddini bildiricem hadi good night herkese![]()
Oysa 1 bölüm izleyebildim diziyi. Uyku bastırdıAaa Zıbarmaya gitmiş merak etmeBize laf etmeden uyuyamadığı için lafını edip şimdi rahatça uyumaya gitmiş
![]()
![]()
@xemrexxx
Aaa Supernaturalın Gabriel olan bölümünü izledin değilmi nasıl uykun geldiOysa 1 bölüm izleyebildim diziyi. Uyku bastırdıBelki uykumu açar köfte diye gelmiştim
![]()
Arafa girdi Dean eski arkadaşinin kopyasını ördü filan. Sıktı beni bölümAaa Supernaturalın Gabriel olan bölümünü izledin değilmi nasıl uykun geldi![]()
Şu Crowleyin yerine gelen adamı görmüşsündür ozaman ne oldunuArafa girdi Dean eski arkadaşinin kopyasını ördü filan. Sıktı beni bölümYarın yorumlucam topluca
![]()
Gitti kapkarizma adamŞu Crowleyin yerine gelen adamı görmüşsündür ozaman ne oldunu![]()
![]()
![]()
Hiç olmamıştı diziye benceGitti kapkarizma adam![]()
Evet 20yide izlicem yarınHiç olmamıştı diziye benceSon bölümüde izlede öyle yorum et
![]()
![]()
![]()
Ohaa bugün cumaydı değilmi ben 20 i izlemedim 😱😱😱Evet 20yide izlicem yarın![]()
Allahın Sayko Killeri seni,bi anda çıkıpta korkutmasana bizi böyleilk 18 saniye resmen gerçek aşk <3 <3 <3
Esma Sultan iyice yoldan çıktı bu bölüm,yatağa ile girdi bu moruklaOverrop dizinin şarkısı, İstanbullu Gelin'e daha çok yakıştı sayın seyirciler
ilk 18 saniye resmen gerçek aşk <3 <3 <3
Mezarına kilitleyin şunu
Mezarına kilitleyin şunu![]()
![]()
Aaa tam çıkamamış mezarından şuan tabuta tekme atıyordurAllahın Sayko Killeri seni,bi anda çıkıpta korkutmasana bizi böyle![]()
Sensin overrop zevksiz şey.ssOverrop dizinin şarkısı, İstanbullu Gelin'e daha çok yakıştı sayın seyirciler
Hortlamiş mezarından @Çiğdem-Ben spn izlim gelim. Bi ton etiket yapıcaksın şimdi. Gece 4te sakin sakin bakarım
![]()
Mezarına kilitleyin şunu![]()
![]()
Ben foruma girince siz 3 safozAaa tam çıkamamış mezarından şuan tabuta tekme atıyordur![]()
![]()
![]()
Çıkamasında gebersinAaa tam çıkamamış mezarından şuan tabuta tekme atıyordur![]()
![]()
![]()