Mehmet Canın Maceraları 6.Bölüm Final

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,358
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
6.Bölüm Çiğdemin hayatı Tehlikede
Maskeli Asker olan Alper komutan Mehmet Canın ailesini öğrenip Bakalım Maho hastahaneden çıkabilecekmi Yeşimden intikam almaya gelen psikopat Aşık burcu Hastahanede nedrete para verdirdip yemeğe zehir koyar Sgklılarda zehirde nasibini alır Nedret SGKnın ailelerine ve Reşat hocaya takmıştır Mehmet Can olanları anlayınca sağlık müfettişi arar Kaan merak etme hal edicem savcı Ömürü arar işi örtmesini ister ama ekibin tanıdığı bir savcı var Savcı reyhan Ali ozan komiserin liseden arkadaşıdır görevi Reyhan ve ekibi üstleniyordur Mehmet can ve ekibi bu işin altından çıkmaya çalışırken hayatları zorlu bir sürece girecek Çiğdemin vurulması Alperi delirtir İşidin ve o holdingin peşine düşer acaba Alperin intikamı Süreçi tıkamaya devam ediyor en sonda Başakşehir taraftarları ve Kasımpaşa taraftarları Çarşıya saldırır işlere terör örgütünün karışması ne olacak Terör örgütünün başı imralı ölü bulunur ve izbullah infaz olduğunu anlayan ve Türk polisleri iz bulamıyor VE iŞİ FENA karıştırır bu durum Murata kadar herkes temizlenmiş ne Pkk nın lideri ne Pyd nin lideri NEDE peşmelge ve iran liderinin ölümü ve fransa cumhurbaşkanı adaylarından sarkazın ölü bulunması bu iş Amerika eski başkanına kadar gelir Amerikanın şimdiki başkanı bu olay Türkiye ABD ilişkileri fena bozulacak iki taraf arasında krizin başlaması an meselesidir

Ali ozan komiser Çiğdemin vurulmasından sonra Reşat hocayı korumaya çalışan Mehmet Can ve arkadaşları Nedrete Polis gelir Semih bey Polisler tarafından tutuklanır Savcılığa ifade verir
Alper Semihi vurur ve bankada karşılaşan Alper ve Mehmet Canla ekibi Bankayı soymaya gelen Alper komutan ekibi ve tararlar Mehmet Can ve ekibi kafalarına odunla vurur Alperi kelepçer ekibiyle beraber
Ali ozan komiser ve ekibine teslim ederler
Terör örgütüne destek veren Cihatçı dernekler tutuklanır
kasımpaşanın durumu hoşuna gitmez Kasımpaşa giren polis Çevik kuvveti tutuklayan iç işleri bakanını tutuklayan polis kasımpaşa imamı tutuklanır ve müezzini başakşehir taraftarları tutuklanır kasımpaşa taraftarları tutuklanır kartal1453 taraftarları tutuklanır Giresundada tutuklanma olur Çiğdemin Ailesi tutuklanır Trabzon başkanı tutuklanır gs başkanı tutuklanır uefa başkanı ve cas federal mahkeme başkanları tutuklanır edison partisinin rüşvetiyle fenerbahçeyi 4+4+4 yapma istemi vardı
Tiak başkanı tutuklanır Rtürk başkanı tutuklanır YSk BAŞKANI tutuklanır nedret tutuklanır ulaştırma bakanı tutuklanır
Çiğdem ölür
Alper intihar eder ekibiyle beraber
Nedret ve ekibi patronları yakalanır
Ali ozan komiser cenaze törenindedir saygı duruşuyla anarlar dua okunur
Ali ozan komiser borç ödendi evet tehditçileri yakalıyan Mardin polisleri
kampın yeri söylenir ve hemen alırlar polisler hücreleri çöker Ne işid kalır nede başka bir örgüt lideri suçluları yakalıyan Ali ozan komiser ve ekibi rahat bir nefes alırlar edison partisi Millet vekili tutuklanır
edison partisi sarayı Polis tarafından mühürlenir inşaatçılar tutuklanır ve holding tutuklanır Ali ağaoğlu tutuklanır
Acunda tutuklanır Necati şaşmazda tutuklanır edison partisi yandaşı olan ve katil hırsızları korumaktan polis tarafından tutuklanır yolsuzluk operasyonu kapsamında tutuklanan valiler felan eski vali eski cumhurbaşkanı Yandaş tvler mühürlenir devlet tv ye polis baskını doğuş holdinge polis baskını ve doğan holding Ali ozan komiser ve ekibine ödül verir Türkiyenin en iyi polisi ödülünü alan Ali ozan komiser
hiç bir baskıya boğun eğmeyen polis Halkın polisidir her zaman iyinin yanında olunmalı kötüler ceza çekmeli
6.Bölüm sonu
@xemrexxx @Çiğdem- @gözlemci @ABAY_06 @beyazsoy @kvp-medya @papuleoo @cengo @Yiğitt @cookies

aaaa diziler tek tek bitmeye basladı @Nisa tatlımın siyah ummutlar dizisi bitti önce
sonra @Cengo yenğiden başlangıc bitti bugün @pompy dizisi yarında benim kadın eli değincem biticek:F:F:F ahhh olmuyor ama cengonun finalinde tımarhaneye kaldırıldım pompyın senaryosundada ölmüşüm hiç mutlu sonla bitiremiyorum :F:F:F

aaaa diziler tek tek bitmeye basladı @Nisa tatlımın siyah ummutlar dizisi bitti önce
sonra @Cengo yenğiden başlangıc bitti bugün @pompy dizisi yarında benim kadın eli değincem biticek:F:F:F ahhh olmuyor ama cengonun finalinde tımarhaneye kaldırıldım pompyın senaryosundada ölmüşüm hiç mutlu sonla bitiremiyorum :F:F:F
budefa şaşırdınmı

@cookies'in dizisinde de mutlu değilsin, benim dizimde yüzün gülecek mi bakalım? :F

@cookies'in dizisinde de mutlu değilsin, benim dizimde yüzün gülecek mi bakalım? :F
yokk @cookies ten mutluyum cnm çocuk dizilerini benim adımla açıyor neden mutlu olmayayyım :kiki::kiki::kiki:

yokk @cookies ten mutluyum cnm çocuk dizilerini benim adımla açıyor neden mutlu olmayayyım :kiki::kiki::kiki:
Orada hayatın karışık sonuçta... :)