Mehmet Batdal

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Neferet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Neferet

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
18
Puanı
259
Fenerbahçe ile anlaştığını duyduğumuz Bucaspor forveti.Kendisine Allah başka dert vermesin diyoruz giden gitsin kalan sağlar bizim olsun ki zaten bizim.

Fenerbahçe'yle anlaşmadı ya. Sadece görüşüyorlarmış. Yani başkanınız öyle açıkladı :D.

Biliyorum okudum da güncellemeyi unuttum :) Tebrikler Buca çok iyi gidiyorsun.Adam akıllı isteyen olursa uygun değere satılacaktır tabii.Bu değeri sadece Beşiktaş verir :D o milyon avrolarla artık epey sağlam forvetler gelir :D

Biliyorum okudum da güncellemeyi unuttum :) Tebrikler Buca çok iyi gidiyorsun.Adam akıllı isteyen olursa uygun değere satılacaktır tabii.Bu değeri sadece Beşiktaş verir :D o milyon avrolarla artık epey sağlam forvetler gelir :D

Buca bu sene süper lide çıkacak gibi. Aslında onları seviyorum. Yani 1. sarı lacivertt.
2. si isim çok iyi :D. Yani ŞL çıktıklarında bir Gençlerbirliği'nden daha iyi Buca akılda kalıyor :D

Bu görüşleri Buca konusuna paylaşırsak :D

Beşiktaş'ın 6 milyon avro vererek kadrosuna katabileceği forvet.Ama cidden değer.Gol sıkıntısını oldukça rahat çözebilecek kalitede kendisi.O parayla biz de epey sağlam ve gelecek vadeden bir forvet alır mücadelemize tam gaz devam ederiz.He tabi yönetim değişirse bu olmaz.

En azından artık lige dönebiliriz.Hala bence tek hedef şampiyonluk.Küme çıksak yeter diye düşünmüyorum.He Buca olmadı Altay olsun.İzmir'den olsun.göztepe'ye bile razıyım.

Fenerbahçe gibi gençleri kullanamayan bir takıma giderek intihar etmemesini umduğum futbolcu.En az ZTK maçlarına ilk 11'de çıkacağı garantiyse gitsin mutlu oluruz.

Şimdi de Trabzon çıktı.Oğlum adam gibi alacaksa alsın lan biriniz.

Yani hayatı kayacak.Altyapıya diyeceğim yok ama genç transferleri soğutup soğutup satmak resmen huyu o kulübün Allah cızırtısını versin.

2 yıldır doğru düzgün futbol oynayamayan futbolcu.Hava toplarında çok iyi fakat son vuruşları çok kötü :(