Bu programı çok aramıştım sonunda yüklenmiş.
@xBUGRAx @bazinga @serhatt @Yiğitt @Bully @Özgür @xemrexxx @kerem @Dosi @denizz19 @vadikızı @alperuz @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @batuhankaralar @Ahmed @eskici @S.G.A.T. @hayret bi şey @Harunnn60 @Hachiko @mesmeso61 @Emre Ozansoy @MEnes @dreamy @RevaN @MayısKralı @The_Erinch @Felon @ozmoturk @offensive @emreemreu @soo @12.Adam @Atlass @Maskeli Fedai @sherifbasha100 @ömer karataş @YıldırıM @yigit_00 @Silinmiş Üye @phoebebuffay @sokak sanati
o ne be? telefonumun orjinal kulaklığıyla dinleyeceğim. 5 dakika içinde izlemeye koyulurumMono ses kulaklıklığın tekiyle izleme de.
O zaman evleneceksen gelin forum versiyonunu bekliyoruz senden.
Belki başka bir evrende başka bir zamanda diyelim o halde.Ayy aşkımmmğğ cidden aynı şeyi aynı anda düşünmemiz bir işaret.
Bu arada evli mutlu çocuksuz devam ediyorum evet. @mrt-06
Aman ablam yaşın ortaya çıktı ne yaptınBen o zaman 10 yaşındaymışım ama hiç hatırlamıyorum atacan ya
Neyse sen izle bulandırmıyım.o ne be? telefonumun orjinal kulaklığıyla dinleyeceğim. 5 dakika içinde izlemeye koyulurum
Aman ablam yaşın ortaya çıktı ne yaptın
Birazıni izledim. İlginç yarşmaymış. Bir adamın sırtına biniyor orda baya güldüm düdük çalıyor ve kıpırdamayacaklar, kötü durumdayken durmaları komik olabiliyorNeyse sen izle bulandırmıyım.