- Reaksiyon puanı
- 79,464
- Puanı
- 1,060
Hahah Aaa şuan ne desen haklısın ama o dönemler karizması yıkılıyordu adamınYanındaki hödüğe diyorum![]()
Ecünnü mecünnü ama tv tarihinin en erotik sahneleri bunlardaDağ gibi adamdıAdanalıda süperdi ama Sıla ile tanımıştık biz onu hemen @Forumdash ın ecünnüsüde orada
![]()
![]()
@Yiğitt
![]()
Sıla , Ezel sevdiğim dizilere bela olmuştu kadın kabus gibiEcünnü mecünnü ama tv tarihinin en erotik sahneleri bunlardaBir telefon konuşmalarıyla işlerini görüyorlardı
![]()
Ezel'de de ne güzel sahneleri vardıSıla , Ezel sevdiğim dizilere bela olmuştu kadın kabus gibi![]()
![]()
![]()
Daha benim dizilerime bulaşmasında ne yapıyorsa yapsın ecünnü dizilerindeEzel'de de ne güzel sahneleri vardıAnne ve son dizisiyle düşüyor
İnş yeni dizisinde yine fettan bi rol olacak
![]()
Hiçbir zaman beğenmedimHahah Aaa şuan ne desen haklısın ama o dönemler karizması yıkılıyordu adamın![]()
aksiyon dizilerinin vazgeçilmezidir sexy kadınlarDaha benim dizilerime bulaşmasında ne yapıyorsa yapsın ecünnü dizilerindeBunun aksiyonda ne işi var ayoll
![]()
Sen Adanalıyı canlı izlememişsindirHiçbir zaman beğenmedim![]()
Ecünnüler deseneaksiyon dizilerinin vazgeçilmezidir sexy kadınlar![]()
1.bölümünü izledim başka da izlemedimSen Adanalıyı canlı izlememişsindir![]()
Eyşanlar varken örnek verilecek neden SenaEcünnüler deseneBaşrol adamın hep bir ecünnü sevdiği olur milletin beddua ettiği Sena en güncel örnek
![]()
Yaa izlesen görürdün o dönem Maraz Ali ,Kenan İle yarışıyordu tabi oyunculuk anlamında değil karizma anlamında1.bölümünü izledim başka da izlemedim![]()
Kaç yıl geçmiş o konuda bir eşy değişmiyor yanı İçerde de Bensu vardıEyşanlar varken örnek verilecek neden Sena![]()
İzlesem de bu adama karşı olan nefretim değişmezdi,Kenanın yanından bile geçemezYaa izlesen görürdün o dönem Maraz Ali ,Kenan İle yarışıyordu tabi oyunculuk anlamında değil karizma anlamında@Forumdash @xemrexxx
Aaa gerçi şuankı halını gördük sen haklı çıktınİzlesem de bu adama karşı olan nefretim değişmezdi,Kenanın yanından bile geçemez![]()
Ben hiç bir zaman yanılmamAaa gerçi şuankı halını gördük sen haklı çıktın![]()