Mehmet Akif Alakurt Fatih'ten Umutlu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence o değil, d productions dram konusunda çok başarılı, bu sezon d yapım diğer yapımlara fırsat tanıdı ve hüsran yaşadı. Eğer d yapım dram dizisi çıkartsaydı yeni sezona bu kadar hüsran yaşamayacaktı. Bence seneye pek bi fırsat tanınayacak diğer yapımlara. Hep d yapımın dramkarını izliycez gibi geliyor bana.
En güzel örneği Ö.B.G.Z tabii ki. :D

Bende umutluyum diziden bu hafta totalde 3 abde 2.5 reyting bekliyom :kiki:
biraz zorlarsa 3.5 ğu zorlar :A

Diziye herkes bitti gözüyle bakıyor bu umudum var demiş.

Fatih ile Süleyman kardeş çıksa bile olmaz bu iş.:FBitti.:D

Benim çok az da olsa umudum var, yükselebilir. :)

Son düzenleme:
Twitter'da TT olunca da arada nadir yapılan iyi yorumları eklemişti haberine dizifilm.com. Sanırım Mehmet Akif Alakurt'ta kötü yapılan yorumlar yokmuş gibi kabullenip direk iyi yorumlar yapıldığını belirtmiş. :X

Dizinin zamana ihtiyacı var mı bilemeyeceğim reytinglerde düzelmesi için ama Kanal D diziye zaman tanıyacak mı acaba o önemli. :X

Dizinin ismi değişsin ve `Fatih Umut` olsun :D
Fatih'in Yolu - Umut Saçanlar olabilir. :F

Bu dizi ertelene ertelene bir hal olmuştu zaten. Eğer Fetih 1453 filminin yeni çıktığı, sükse yaptığı dönemde başlasaydı belki tutardı ama üstünden uzun zaman geçtiği için umutsuz vaka oldu. Zaten baştan belliydi. Bir de tutup en zorlu güne konuldu.

Bu dizi ertelene ertelene bir hal olmuştu zaten. Eğer Fetih 1453 filminin yeni çıktığı, sükse yaptığı dönemde başlasaydı belki tutardı ama üstünden uzun zaman geçtiği için umutsuz vaka oldu. Zaten baştan belliydi. Bir de tutup en zorlu güne konuldu.
Fetih 1453 kadar kaliteli bir yapım olmadığı için tutmadı, zamanla alakası olduğunu sanmıyorum. İyi oyuncular, aynı tarz kostümler, iyi bir görüntü kalitesi, iyi müzikleri olsaydı tutardı. Tabii dizi için iddialı tanıtımlarda hazırlanmalıydı...

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy