Mehmet Akif Alakurt Fatih'ten Umutlu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710
apartideyim.com_wp_content_uploads_fatih_sultan_mehmedi_canlanfd4b3d8c80a2511e8d8801e98ac893e8.jpg

Sezonun en iddalı ve en yüksek bütçeli dizisi olarak yayın hayatına başlayan ama çok düşük reytingler alarak saati değiştirilen Fatih dizisinin başrol oyuncusu Mehmet Akif Alakurt Med Yapım'ın 20.yıl kutlamasında basının sorularını cevapladı.Dizinin düşük reytinglerinin sorulmasının ardından Mehmet Akif Alakurt ''Dizinin ayaklarının yere basabilmesi için biraz daha zamana ihtiyacı var.Biz işimize güveniyoruz.Sokaktaki tepkiler çok güzel bizim sokakta gördüğümüz tepkiler ile reytingler birbirini tutmuyor'' dedi.
gecce.com Onur Aktaş
http://www.gecce.com/magazin/haber/mehmet-akif-alakurt-fatihten-umutlu

Ekli dosyalar

• apartideyim.com_wp_content_uploads_fatih_sultan_mehmedi_canlanfd4b3d8c80a2511e8d8801e98ac893e8.jpg
    apartideyim.com_wp_content_uploads_fatih_sultan_mehmedi_canlanfd4b3d8c80a2511e8d8801e98ac893e8.jpg
    65.2 KB · Hit: 503
dizinin adını benim hala umudum var yapsınlar o zaman zaten pek fatih i anlatmıyor :)

Ne diyelim. İnşallah pt-2'de yükseliş yakalar dizi. Ama zor görünüyor tabii.

Günün gülme konusu acildi sanirim :D

Son kozlarini oynuyor dizi, haberi yok.

Eğer 5.bölümde yükseliş yakalamazlarsa dizi biter maalesef..

Daha karadayı direnemiyor o ses'e ab de özetini geçemedi, fatih mi direncek o cast ve o senaryoyla? :)

Gerçekler ne ara sert oldu ki? Yalan mı ki yazdıklarım? Hayır, e abartı bişey de yazmadım. Olanı söylüyorum.:) o cast ve o senaryoya bu sonuç malesef..:D
Mesajının Karadayı ile alakalı olan bölümünden bahsetmiştim. :D

Mesajının Karadayı ile alakalı olan bölümünden bahsetmiştim. :D
O da olan bi durum, o ses cidden çok kuvvetli. Ab dizisi olan karadayıyı totel dizisi yaptı ve ab de özetini geçemedi. Bu büyük bi başarıdır acunun. Bu denli başarılı bi yapamın karşısına bu kadar iddiasız bi dizi konulursa olacağı bu :)

Maksat baska :) konudan sapmayalim simdi :D
Evet, maksadı çok farkı olan mesajlar var:)

Şu oyuncuları hiç anlamıyorum. Biz buradan bu dizinin gidici olduğunu anlayabiliyoruz da kendisi hala umutlu olabiliyor. Son bölümüyle ilk ona bile giremeyen dizi birden bire ilk beşe mi girecek. Yükselse yüksele 6.7. olur (bu da iyi niyetli yaklaşımım), bu da Kanal D'yi böyle maliyetli bir işte ne kadar tatmin edecek.

O da olan bi durum, o ses cidden çok kuvvetli. Ab dizisi olan karadayıyı totel dizisi yaptı ve ab de özetini geçemedi. Bu büyük bi başarıdır acunun. Bu denli başarılı bi yapamın karşısına bu kadar iddiasız bi dizi konulursa olacağı bu :)

Evet, maksadı çok farkı olan mesajlar var:)
Fatih tam bir hayal kırıklığı oldu. Ben 6 reytingi geçeceğini tahmin ediyordum yine de. Salı'ya konsa daha iyi giderdi belki. Kanal D Pazartesi'yi ya Yalan Dünya ya da Güneşi Beklerken'le kurtarabilir. Hiçbir yeni dizisi iş yapmaz o gün.

Fatih tam bir hayal kırıklığı oldu. Ben 6 reytingi geçeceğini tahmin ediyordum yine de. Salı'ya konsa daha iyi giderdi belki. Kanal D Pazartesi'yi ya Yalan Dünya ya da Güneşi Beklerken'le kurtarabilir. Hiçbir yeni dizisi iş yapmaz o gün.
Kanal d şu an çalıkuşu için gb yi oynattığına pişmandır zaten, bir daha öyle bi değişime girmez. Yalan dünya da bu saattten sonra değişmez. Aynı günde kalır. Yeni dizisi gelene kadar fatih pazarteside durur ve sonra kalkar.

Kanal d şu an çalıkuşu için gb yi oynattığına pişmandır zaten, bir daha öyle bi değişime girmez. Yalan dünya da bu saattten sonra değişmez. Aynı günde kalır. Yeni dizisi gelene kadar fatih pazarteside durur ve sonra kalkar.
İnşallah yeni 2 dizisi de tutar ama Ay Yapım şarttı Kanal D'ye. Sırf bu yüzden düşecek bu sezon.

İnşallah yeni 2 dizisi de tutar ama Ay Yapım şarttı Kanal D'ye. Sırf bu yüzden düşecek bu sezon.
Bence o değil, d productions dram konusunda çok başarılı, bu sezon d yapım diğer yapımlara fırsat tanıdı ve hüsran yaşadı. Eğer d yapım dram dizisi çıkartsaydı yeni sezona bu kadar hüsran yaşamayacaktı. Bence seneye pek bi fırsat tanınayacak diğer yapımlara. Hep d yapımın dramkarını izliycez gibi geliyor bana.

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy