Mehmet Akif Alakurt "Fatih"te Seslendirilecek!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
30 Eylül Pazartesi akşamı saat 20:00'da Kanal D'de ekrana gelecek olan "Fatih" dizisinden yeni bir bilgi daha geldi.

Mehmet Akif Alakurt'un 'Fatih' karakterine hayat vereceği diziyi Merve Girgin yönetecek. Med Yapım'dan Fatih Aksoy'un yapımcılığını üstleneceği dizide Mehmet Akif Alakurt yine kendi sesiyle oynamayacak.

"Fatih" merak edilen ilk bölümüyle Kanal D'de başlıyor

awww.resimle.net_data_media_18_Fatih_mehmet_akif_alakurt.jpg

Ekli dosyalar

• awww.resimle.net_data_media_18_Fatih_mehmet_akif_alakurt.jpg
    awww.resimle.net_data_media_18_Fatih_mehmet_akif_alakurt.jpg
    27.6 KB · Hit: 886
memet akif alakurt / necati şaşmaz / nebahat çehre / kutsi / ...... seslendiren kişiler bunlarin iki kati para almali.

Yine Umut Tabak seslendirecektir. Kendi sesiyle oynamaması doğru olmuş bence. Hem ben alıştım dublajlı haline garip gelir bana şimdi kendi sesi, yadırgarım. :D

İkinci fragmanda dublajlıydı zaten,Fatih mi konuşuyor,Polat mı konuşuyor,belli değildi.Bir kişi ne çok insana ses veriyor,dublajda kıtlık mı var?

Oyunculuğu iyi olsun sesi dublaj olsa da önemli değil diyeceğim ama oyunculuğu iyi değil ki. Sesi de gerçek değil. Ekranlarda olmaması gereken isimlerden bence Mehmet Akif Alakurt veya oluyorsa bile yan rol, fazlası kurtarmaz...

Setteki skandaldan sonra hala bu oyuncu ile yola devam edilmesi çok yanlış. Olan şiddete maruz kalan işçiye oldu, olayın üstü kapatıldı. Bir de dublajla oynayacakmış hay Allah'ım ya nedir bu adam olmasındaki ısrar? Koskoca Fatih'i dublajla ekrana getirecekler bir de karşısında Halit Ergenç gibi güzel bir örnek var sesini muhteşem kullanıyor.

farketmez oyunculuğu ve karizması muhteşem zaten müthiş bir oyuncu

İyi bir oyuncunun dublaja ihtiyacı olmamalıdır kesinlikle. Eğer sesinin uymadığını düşünüyorlarsa başka oyuncuyla anlaşsalardı...

Yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum. Böyle bir karakter dublaj gitmez. :)

Mehmet Akif Alakurt'u seslendirecek kişi Umut Tabak olmayacaktır

Bora Sivri seslendiriyor sanırım, fragmandaki sesi ona benzettim.
Daha önce de 2 tane Salih seslendirmişti. :)
(Beşinci Boyut ve Ekip 1)

Aslında ses çok güzel ama Alakurt'ta nasıl durur, bilemem.

Evet bana da Bora Sivri gibi geldi. Bora Sivri'nin sesi daha çok Hollywood filmlerine yakışıyor bence. Türkiye'de de Yavuz Bingöl'e. Bora Sivri çok iyi bir dublaj sanatçısı ama sanki Mehmet Akif Alakurt'a olmamış.

Kendi sesiyle oynamaması daha iyi olmuş.Keşke Umut Tabak olsa seslendiren çok yakışıyor zaten yine yakışır. Pazartesi bakalım nasıl sonuçlar elde edecek. Bence Karadayı'nın arkasından 2. olur