'Mehmed: Bir Cihan Fatihi'nin Müziklerinde Sürpriz İsim!

Platoyu verdik yonetmenleri verdik nermin hanim koordinator oldu simdi de bu resmen kenanin isi batmasin diye muhtesemi bu diziyeymis topluyor @Çiğdem- le @Forumdash

o da 1451’den kalma.

Bu arkadaşa 'olmamış' atmanız için sizleri konuya davet ediyorum.

@Çiğdem- @MasacRE- @xemrexxx @destere

Attık da sen atmamışsın, sen de görevini yerine getir
@S.G.A.T. Şanslısın 4 kişiden biriside benim dis atıcakların yanı ben dis atmadığım için 1 kişi 1 kişidir 1 tane az yedin

@xemrexxx Ben demiştim daha dizi başlamadan başladın kendi dizinle kıyaslamaya
çatlamaktan bölümleride izleyemezsin
@Forumdash @Yiğitt

@Sherlock olmamış atması için Çiğdem çağırılır mı hiç ya ne yaptın sen kızın daha 1 tane olmamış vermişliği yok bu mesaja mı olmamış atacak

@Sherlock olmamış atması için Çiğdem çağırılır mı hiç ya ne yaptın sen kızın daha 1 tane olmamış vermişliği yok bu mesaja mı olmamış atacak
Aaa oyüzden @S.G.A.T. 1 az yedi işte şanslı , Şarhoşlar şanslı olur zaten o kafayla yolda arabaların önünden geçerler hiçbirşey olmaz
@Sherlock

Aytekin Ataş ve Suskunlar müzikleri.... Kesinlikle efsane iş çıkarmıştı. Bu diziye de tarihi havaya yansıyan güzel müzikler yapacaktır. Bakalım dizinin tanıtımını merak ediyorum, artık bir şeyler görelim diziyle ilgili.

O zaman hiç uğraşmamak lazım.
@Çiğdem-
Değil Kenan, Aras sandalyeye yani Mustisine en ağır hakaretleri de etsen atmaz
@Çiğdem-
Meeting akpinar ayrilmis daha baslamadan en iyi oyuncuyu kaybettiniz ne izlicem
Söz konusu Kenan’ın dizisi olunca belki atar dedim. Sonuçta Kenan ve Aras’a zaafı var.
@Çiğdem-
Ben tepkimide gülerek veriyorum
@Sherlock @MasacRE-

@xemrexxx O büyük kayıp ama Seda ve Adanalıdakı kızı bu 2 baş ecünnüyü kovmaları diziyi tekrar yukarı çıkardı

Ben tepkimide gülerek veriyorum
@Sherlock @MasacRE-

@xemrexxx O büyük kayıp ama Seda ve Adanalıdakı kızı bu 2 baş ecünnüyü kovmaları diziyi tekrar yukarı çıkardı

Herkese güldüğün için kimin mesajını eleştirdiğini de anlayamıyoruz. Ara ara ‘olmamış’ at, rahatlatır hem.

Metin Akpınar ayrıldı ama Çetin Tekindor hala duruyor. Kadro hala çok iyi yani.

Çok dis alan yorumlarda gücülüğüm varsa öyle anlayabilirsiniz