Platoyu verdik yonetmenleri verdik nermin hanim koordinator oldu simdi de bu resmen kenanin isi batmasin diye muhtesemi bu diziyeymis topluyor @Çiğdem- le @Forumdash
o da 1451’den kalma.
@S.G.A.T. Şanslısın 4 kişiden biriside benim dis atıcakların yanı ben dis atmadığım için 1 kişi 1 kişidir 1 tane az yedinAttık da sen atmamışsın, sen de görevini yerine getir
@Sherlock olmamış atması için Çiğdem çağırılır mı hiç ya ne yaptın sen kızın daha 1 tane olmamış vermişliği yok bu mesaja mı olmamış atacak@S.G.A.T. Şanslısın 4 kişiden biriside benim dis atıcakların yanı ben dis atmadığım için 1 kişi 1 kişidir 1 tane az yedin
@xemrexxx Ben demiştim daha dizi başlamadan başladın kendi dizinle kıyaslamaya
çatlamaktan bölümleride izleyemezsin @Forumdash @Yiğitt
Tek olmamışla alakalı değil Gözlük ve Aynen de bu üçünü hiç kullanmadım bana samimiyetsiz geliyorlar bilmiyorum hele gözlüğe olmamıştan daha gıcık oluyorum@Sherlock da sarhoş bence, ayık kafalı bir insan seni olmamış atman için çağırmaz
Meeting akpinar ayrilmis daha baslamadan en iyi oyuncuyu kaybettiniz ne izlicem@S.G.A.T. Şanslısın 4 kişiden biriside benim dis atıcakların yanı ben dis atmadığım için 1 kişi 1 kişidir 1 tane az yedin
@xemrexxx Ben demiştim daha dizi başlamadan başladın kendi dizinle kıyaslamaya
çatlamaktan bölümleride izleyemezsin @Forumdash @Yiğitt
O zaman hiç uğraşmamak lazım. @Çiğdem-
Değil Kenan, Aras sandalyeye yani Mustisine en ağır hakaretleri de etsen atmaz @Çiğdem-
Meeting akpinar ayrilmis daha baslamadan en iyi oyuncuyu kaybettiniz ne izlicem
Ben tepkimide gülerek veriyorum @Sherlock @MasacRE-Söz konusu Kenan’ın dizisi olunca belki atar dedim. Sonuçta Kenan ve Aras’a zaafı var. @Çiğdem-
Çok dis alan yorumlarda gücülüğüm varsa öyle anlayabilirsinizHerkese güldüğün için kimin mesajını eleştirdiğini de anlayamıyoruz. Ara ara ‘olmamış’ at, rahatlatır hem.
Metin Akpınar ayrıldı ama Çetin Tekindor hala duruyor. Kadro hala çok iyi yani.
Çok dis alan yorumlarda gücülüğüm varsa öyle anlayabilirsiniz
Ama dediğim gibi bu gözlüğe olmamıştan daha gıcık oluyorum bence en gıcık edeni o kafasına gözlük fırlatır gibiTamamdır. Bundan sonra dikkat edeceğim.
Ama dediğim gibi bu gözlüğe olmamıştan daha gıcık oluyorum bence en gıcık edeni o kafasına gözlük fırlatır gibi
Olmamış aynen ve gözlük üçüde gereksiz ölene kadar kullanmayı düşünmüyorumGözlüğü ben de sevmiyorum. ‘Olmamış’ daha iyi.
Olmamış aynen ve gözlük üçüde gereksiz ölene kadar kullanmayı düşünmüyorum