'Mehmed: Bir Cihan Fatihi'nin Müziklerinde Sürpriz İsim!

Platoyu verdik yonetmenleri verdik nermin hanim koordinator oldu simdi de bu resmen kenanin isi batmasin diye muhtesemi bu diziyeymis topluyor @Çiğdem- le @Forumdash :A

o da 1451’den kalma. :A:A

Bu arkadaşa 'olmamış' atmanız için sizleri konuya davet ediyorum. :A

@Çiğdem- @MasacRE- @xemrexxx @destere

Attık da sen atmamışsın, sen de görevini yerine getir :A
@S.G.A.T. Şanslısın 4 kişiden biriside benim dis atıcakların yanı ben dis atmadığım için 1 kişi 1 kişidir 1 tane az yedin :A :A :A

@xemrexxx Ben demiştim daha dizi başlamadan başladın kendi dizinle kıyaslamaya
çatlamaktan bölümleride izleyemezsin :A :A :A @Forumdash @Yiğitt

@S.G.A.T. Şanslısın 4 kişiden biriside benim dis atıcakların yanı ben dis atmadığım için 1 kişi 1 kişidir 1 tane az yedin :A :A :A

@xemrexxx Ben demiştim daha dizi başlamadan başladın kendi dizinle kıyaslamaya
çatlamaktan bölümleride izleyemezsin :A :A :A @Forumdash @Yiğitt
@Sherlock olmamış atması için Çiğdem çağırılır mı hiç ya ne yaptın sen kızın daha 1 tane olmamış vermişliği yok bu mesaja mı olmamış atacak :A

@Sherlock olmamış atması için Çiğdem çağırılır mı hiç ya ne yaptın sen kızın daha 1 tane olmamış vermişliği yok bu mesaja mı olmamış atacak :A
Aaa oyüzden @S.G.A.T. 1 az yedi işte şanslı , Şarhoşlar şanslı olur zaten o kafayla yolda arabaların önünden geçerler hiçbirşey olmaz :A :A :A @Sherlock

Aytekin Ataş ve Suskunlar müzikleri.... Kesinlikle efsane iş çıkarmıştı. Bu diziye de tarihi havaya yansıyan güzel müzikler yapacaktır. Bakalım dizinin tanıtımını merak ediyorum, artık bir şeyler görelim diziyle ilgili. :A

O zaman hiç uğraşmamak lazım. :A @Çiğdem-
Değil Kenan, Aras sandalyeye yani Mustisine en ağır hakaretleri de etsen atmaz :A @Çiğdem-
Meeting akpinar ayrilmis daha baslamadan en iyi oyuncuyu kaybettiniz ne izlicem:F
Söz konusu Kenan’ın dizisi olunca belki atar dedim. Sonuçta Kenan ve Aras’a zaafı var. :A @Çiğdem-
Ben tepkimide gülerek veriyorum :A :A :A @Sherlock @MasacRE-

@xemrexxx O büyük kayıp ama Seda ve Adanalıdakı kızı bu 2 baş ecünnüyü kovmaları diziyi tekrar yukarı çıkardı :A :A :A

Ben tepkimide gülerek veriyorum :A :A :A @Sherlock @MasacRE-

@xemrexxx O büyük kayıp ama Seda ve Adanalıdakı kızı bu 2 baş ecünnüyü kovmaları diziyi tekrar yukarı çıkardı :A :A :A

Herkese güldüğün için kimin mesajını eleştirdiğini de anlayamıyoruz. Ara ara ‘olmamış’ at, rahatlatır hem. :A

Metin Akpınar ayrıldı ama Çetin Tekindor hala duruyor. Kadro hala çok iyi yani. :A

Herkese güldüğün için kimin mesajını eleştirdiğini de anlayamıyoruz. Ara ara ‘olmamış’ at, rahatlatır hem. :A

Metin Akpınar ayrıldı ama Çetin Tekindor hala duruyor. Kadro hala çok iyi yani. :A
Çok dis alan yorumlarda gücülüğüm varsa öyle anlayabilirsiniz :A :A :A