DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,401
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
ay resmen kösem sultanımızın asaletiyle reyting toplama derdinde senin kenan çok çaresiz kalmış metin akpınarın ayrılması çok kötü olmuş herhalde artık maliyeti çok şişti dizinin @ForumdashÇarşamba hiç olmaz ayoll Kenan 20 reytig alan dizinin yanında o tabloya girmez bile adamın 20 yıllık karizması biter @xemrexxx @Yiğitt @Harunnn60 @Forumdash
Çarşamba hiç olmaz ayoll Kenan 20 reytig alan dizinin yanında o tabloya girmez bile adamın 20 yıllık karizması biter @xemrexxx @Yiğitt @Harunnn60 @Forumdash
Dekoru mu diy'on? Zaten zaman farkı var. Sanki dekor konusunda büyük ilerleme vadı o zaman Bence kıyafetleri de versinleray resmen kösem sultanımızın asaletiyle reyting toplama derdinde senin kenan çok çaresiz kalmış metin akpınarın ayrılması çok kötü olmuş herhalde artık maliyeti çok şişti dizinin @Forumdash
topkapı fetihten sonra yapılmıyor mu hani ilk sezon fetih yoktuDekoru mu diy'on? Zaten zaman farkı var. Sanki dekor konusunda büyük ilerleme vadı o zaman Bence kıyafetleri de versinler
ne bileyim ben 03'teki tek ajanım sensin Ayrıca fetihsiz fatih olmaz. Flashback içi bişeyler yaparlar. 3-5 adam kılıç kuşansın vuruşsun yetertopkapı fetihten sonra yapılmıyor mu hani ilk sezon fetih yoktu
ben şu an kenanı nasıl 19 yaşında ögsterecekler onu merak eidyorum sadecene bileyim ben 03'teki tek ajanım sensin Ayrıca fetihsiz fatih olmaz. Flashback içi bişeyler yaparlar. 3-5 adam kılıç kuşansın vuruşsun yeter
Seni üzecek bi haber vereyim kıllarını yolduracaktır @Çiğdem-ben şu an kenanı nasıl 19 yaşında ögsterecekler onu merak eidyorum sadece