Müziği nasıl da yazıya dökmüş
Müziği nasıl da yazıya dökmüş
3. FRAGMAN ÇIKTI!
@Billy Kane @xBUGRAx @sokak sanati @batuhankaralar @DarkLegenD @Sherlock @YıldırıM @Aserat @Harunnn60 @Ahmed @kerem @Forumdash @Çiğdem- @Thequeer @xemrexxx @S.G.A.T. @destere @vadikızı @eskici @Yakamoz-Asi @MEnes @cookies ve diğer herkes...
Kiz o cocuk 8 yilda kenana mi den seek ay resmen sihirli annemle selenayi solladiniz su an3. FRAGMAN ÇIKTI!
@Billy Kane @xBUGRAx @sokak sanati @batuhankaralar @DarkLegenD @Sherlock @YıldırıM @Aserat @Harunnn60 @Ahmed @kerem @Forumdash @Çiğdem- @Thequeer @xemrexxx @S.G.A.T. @destere @vadikızı @eskici @Yakamoz-Asi @MEnes @cookies ve diğer herkes...
3. FRAGMAN ÇIKTI!
Tam ben paylaşacaktım, hızlı davranmışsın.
Fragman çok iyi olmuş, daha çok dram ağırlıklı bu sefer. Türk halkını diziye çekmek için iyi ve yapılması gereken bir hamleydi. Gerçi Çetin Tekindor ve Kenan'ın birlikte gözükmeleri fragmanda direkt 10 reyting.Merakla bekliyoruz.
Benim de şey dikkatimi çekti Kenan çocukken Çetin Tekindor orada ve Kenan byümüş haliyle ama Çetin bey yine aynı haliyle duruyor sanırım ölümsüz hiç değişmiyor yaş almıyorKiz o cocuk 8 yilda kenana mi den seek ay resmen sihirli annemle selenayi solladiniz su an
Kanal D asla öldürmez kimseyi, oraya geçen ölümsüz oluyor.Benim de şey dikkatimi çekti Kenan çocukken Çetin Tekindor orada ve Kenan byümüş haliyle ama Çetin bey yine aynı haliyle duruyor sanırım ölümsüz hiç değişmiyor yaş almıyor@Forumdash
Allah aşkına entrikaya mı itiraz ettin sen şimdiAy host idil firat kenanin uvey anasi ; mert yazicioglu abisi olacak simdiden ofsayta dustuler
Leş.3. FRAGMAN ÇIKTI!
İzlediğin dizileri sormadım sana, Mehmedi yorumla şimdi.
Ayol ne entrikasi en entrigan olmasi gereken karakteri sedef avciya vermisler ; Mara despina desen idil firat olmus o role nebosun 35- 40 like yaslari gibi biri lazimdi ne entrikasindan bahsediyonAllah aşkına entrikaya mı itiraz ettin sen şimdi
Allah aşkına entrikaya mı itiraz ettin sen şimdi
Muhteşem ile kıyaslarsak Kenana ayıp olur ayollAy host idil firat kenanin uvey anasi ; mert yazicioglu abisi olacak simdiden ofsayta dustuler
Leş.İzlediğin dizileri sormadım sana, Mehmedi yorumla şimdi.
Şimdi İdil kim diye baktım tamam neye itirazın oldugunu anladımAyol ne entrikasi en entrigan olmasi gereken karakteri sedef avciya vermisler ; Mara despina desen idil firat olmus o role nebosun 35- 40 like yaslari gibi biri lazimdi ne entrikasindan bahsediyon
Hadsiz.ss neyse büsra develi- sedef avci- leyla tanlar- hazal filiz resmen seni catlatmacaMuhteşem ile kıyaslarsak Kenana ayıp olur ayollBu dizi Ertuğrul tarzın da olacak harem odaları olmayacak
Genc olan idil firattan bahsediyorum yasli olan olsa bisi demezdimŞimdi İdil kim diye baktım tamam neye itirazın oldugunu anladım@Çiğdem- boşuna sevinmiyormuş. Kadın oyuncular çok zayıf gerçekten
Şimdi İdil kim diye baktım tamam neye itirazın oldugunu anladım@Çiğdem- boşuna sevinmiyormuş. Kadın oyuncular çok zayıf gerçekten
Ben kadınların ön planda olucağını sanmıyorum buradan Sedef Avcı olabilir onada öyle gıcık kapmıyorumHadsiz.ss neyse büsra develi- sedef avci- leyla tanlar- hazal filiz resmen seni catlatmaca
Genc olan idil firattan bahsediyorum yasli olan olsa bisi demezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?