Mehmed: Bir Cihan Fatihi - Tanıtım Fragmanı | Kanal D

Tam ben paylaşacaktım, hızlı davranmışsın. :A

Fragman çok iyi olmuş, daha çok dram ağırlıklı bu sefer. Türk halkını diziye çekmek için iyi ve yapılması gereken bir hamleydi. Gerçi Çetin Tekindor ve Kenan'ın birlikte gözükmeleri fragmanda direkt 10 reyting. :A Merakla bekliyoruz.

Tam ben paylaşacaktım, hızlı davranmışsın. :A

Fragman çok iyi olmuş, daha çok dram ağırlıklı bu sefer. Türk halkını diziye çekmek için iyi ve yapılması gereken bir hamleydi. Gerçi Çetin Tekindor ve Kenan'ın birlikte gözükmeleri fragmanda direkt 10 reyting. :A Merakla bekliyoruz.
Kiz o cocuk 8 yilda kenana mi den seek ay resmen sihirli annemle selenayi solladiniz su an:F
Benim de şey dikkatimi çekti Kenan çocukken Çetin Tekindor orada ve Kenan byümüş haliyle ama Çetin bey yine aynı haliyle duruyor sanırım ölümsüz hiç değişmiyor yaş almıyor :A :A :A @Forumdash

Ayol ne entrikasi en entrigan olmasi gereken karakteri sedef avciya vermisler ; Mara despina desen idil firat olmus o role nebosun 35- 40 like yaslari gibi biri lazimdi ne entrikasindan bahsediyon:F
Şimdi İdil kim diye baktım tamam neye itirazın oldugunu anladım:F @Çiğdem- boşuna sevinmiyormuş. Kadın oyuncular çok zayıf gerçekten:A

Muhteşem ile kıyaslarsak Kenana ayıp olur ayoll :A :A :A Bu dizi Ertuğrul tarzın da olacak harem odaları olmayacak :A :A :A
Hadsiz.ss neyse büsra develi- sedef avci- leyla tanlar- hazal filiz resmen seni catlatmaca:A

Şimdi İdil kim diye baktım tamam neye itirazın oldugunu anladım:F @Çiğdem- boşuna sevinmiyormuş. Kadın oyuncular çok zayıf gerçekten:A
Genc olan idil firattan bahsediyorum yasli olan olsa bisi demezdim:A

Hadsiz.ss neyse büsra develi- sedef avci- leyla tanlar- hazal filiz resmen seni catlatmaca:A

Genc olan idil firattan bahsediyorum yasli olan olsa bisi demezdim:A
Ben kadınların ön planda olucağını sanmıyorum buradan Sedef Avcı olabilir onada öyle gıcık kapmıyorum :A :A :A

Çok kötü fragmanlar. İlk zaman yüksek alır sonra pat düşer klasik. :)

Fanlariyla daha iyi afis yapiyor ecünnüler sagdan soldan kenanini sarmis kudur emi @Çiğdem- :A @Forumdash @Sherlock
DXc7EkZX0AE4r-i.jpeg