Hahaha Aaa yok tabi benim bildiğim yok
@Harunnn60 ı severiz hiç başı boş bırakmamak lazım kendini dağa dayıra vurmasın diye sık sık yokluyorum
Ama pek karşılık alamıyorsun sanırımHahaha Aaa yok tabi benim bildiğim yok
@Harunnn60 ı severiz hiç başı boş bırakmamak lazım kendini dağa dayıra vurmasın diye sık sık yokluyorum
Malesef ama yılmak yok ayollAma pek karşılık alamıyorsun sanırım
Biraz kendi haline bırak benceMalesef ama yılmak yok ayoll
@Harunnn60 Zaten ilgilenmiyorsunuz diye yakınıyor birde bırakırsak kendi başına iyice dağa bayıra vurur yine kendiniBiraz kendi haline bırak bence
Kesin güler@Harunnn60 Zaten ilgilenmiyorsunuz diye yakınıyor birde bırakırsak kendi başına iyice dağa bayıra vurur yine kendini
Neyse ben bir sürpriz yaparım ona forumdan çıkmadan önce yarın gelicne yüzü güler inş tabi
Muhtelemen bize geri dönüş bile yapmayacak burada konustuklarımızaKesin güler
Belki yapar belli olmazMuhtelemen bize geri dönüş bile yapmayacak burada konustuklarımıza
Aaa hadi ben kaçıyorum cicili bicili rüyalar sanaBelki yapar belli olmaz
Sana da cicili bicili rüyalar olsun bakalımAaa hadi ben kaçıyorum cicili bicili rüyalar sana
Evet, birlikte nasıl hüsrana uğradığınızı yorumlayacağız@xemrexxx Senidemi kandırdı artık birlikte yorumlarsınız@Forumdash @Yiğitt
Yine yakalandık ama şurada yarını kaldı sadece@xemrexxx
Sende artık iyice kendi total dizilerine bağladın dün de bir tokatlı gift yolladın bugün de öylehadsizler dedikodu yapmayın her an gelip tokadı basabilirim size
Bu @xemrexxx in ajanı olacak kadar safmıyım benkız sence bnm ajanım senin gibi safozun çözebileceği biri olur mu neyse sen @eskic ile düşün ajan (lar) ım kim diye yarın cvp verirsiniz ben kaçtım dedikodu yapmayın zönk diye çıkar kalbinize indiririm
Haklısın kanka sen onun seviyesine düşmezsinSende artık iyice kendi total dizilerine bağladın dün de bir tokatlı gift yolladın bugün de öyleSende bir totallik seziyorum artık@Çiğdem- @eskici
Bu @xemrexxx in ajanı olacak kadar safmıyım benAyrıca diyorum ya ben kendimi belli etmedim ,bu yanımı hep saklamıştım, sonra bir baktım @xemrexxx in cariyeleri benim fikrimi çalıp ona götürmüşler
Eyvallah kankam desteğin içinHaklısın kanka sen onun seviyesine düşmezsin
Ne demek kardeşim her zamanEyvallah kankam desteğin için
Ama pek karşılık alamıyorsun sanırım
Evet, birlikte nasıl hüsrana uğradığınızı yorumlayacağız
Sende artık iyice kendi total dizilerine bağladın dün de bir tokatlı gift yolladın bugün de öyleSende bir totallik seziyorum artık@Çiğdem- @eskici
Bu @xemrexxx in ajanı olacak kadar safmıyım benAyrıca diyorum ya ben kendimi belli etmedim ,bu yanımı hep saklamıştım, sonra bir baktım @xemrexxx in cariyeleri benim fikrimi çalıp ona götürmüşler
frambuazli cheesecake soyledim gelse de fatih dizisini bitirme planlarina baslasamKenan’cım öyle kılıç sallamakla Salı günü buralarda barınamazsın canım.
Sende artık iyice kendi total dizilerine bağladın dün de bir tokatlı gift yolladın bugün de öyleSende bir totallik seziyorum artık@Çiğdem- @eskici
Haklısın kanka sen onun seviyesine düşmezsin
Junioar xemrexxx @gözlemci de frambuazli cheesecake ısmarladıysa şaşırmamframbuazli cheesecake soyledim gelse de fatih dizisini bitirme planlarina baslasam@Ahmed @Thequeer @Forumdash @Harunnn60 @destere @cookies @vadikızı @Aserat @xBUGRAx
frambuazli cheesecake soyledim gelse de fatih dizisini bitirme planlarina baslasam@Ahmed @Thequeer @Forumdash @Harunnn60 @destere @cookies @vadikızı @Aserat @xBUGRAx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?