Mehmed: Bir Cihan Fatihi - Dizi Müzikleri

Konudaki linkler kaybolmuş. Müziklerin playlisti linkini yeniledim.

Bence Muhteşem Yüzyıldan sonra yapılmış en iyi Osmanlı dizisiydi. Bölümleri youtube üzerinden yayınlanmadı. Ara sıra sahneleri açar izlerim. Hiç kötü bölüm yayınlanmamıştı. Tutmadığı için en çok üzüldüğüm dizilerden biri.

• Aynen
Reactions: Emre Ozansoy

Bence Muhteşem Yüzyıldan sonra yapılmış en iyi Osmanlı dizisiydi. Bölümleri youtube üzerinden yayınlanmadı. Ara sıra sahneleri açar izlerim. Hiç kötü bölüm yayınlanmamıştı. Tutmadığı için en çok üzüldüğüm dizilerden biri.
Yayınlandığı dönem aldığı reytingleri şu an başka bir dizi alıyor olsa yeni sezon onayı verilirdi. Hem kadrosu hem prodüksiyonu bayağı maliyetliydi, o kadro ile izlemek isterdim İstanbul fethini.

• Beğendim
Reactions: S.G.A.T.
Yayınlandığı dönem aldığı reytingleri şu an başka bir dizi alıyor olsa yeni sezon onayı verilirdi. Hem kadrosu hem prodüksiyonu bayağı maliyetliydi, o kadro ile izlemek isterdim İstanbul fethini.
Hatırlıyorum o zaman yapımcıları açıklamıştı maliyetlerin karşılanması için en az 9-10 reyting alması gerekiyor diye. Neredeyse hiç aşk yoktu konusunda. Galiba biraz da o yüzden hiç bir bölümünde o reytinglere ulaşamadı. Yazık oldu o kadroya. Çandarlı`yı Çetin Tekindor, Fatih`i Kenan İmirzalıoğlu, Bizans imparatorunu Ertan Şaban oynuyordu. Dönem için daha iyi cast seçimi düşünemiyorum.

Hatırlıyorum o zaman yapımcıları açıklamıştı maliyetlerin karşılanması için en az 9-10 reyting alması gerekiyor diye. Neredeyse hiç aşk yoktu konusunda. Galiba biraz da o yüzden hiç bir bölümünde o reytinglere ulaşamadı. Yazık oldu o kadroya. Çandarlı`yı Çetin Tekindor, Fatih`i Kenan İmirzalıoğlu, Bizans imparatorunu Ertan Şaban oynuyordu. Dönem için daha iyi cast seçimi düşünemiyorum.
Aynen, o dönem 9-10 reyting alması gerekiyordu prodüksiyonunu yüksek yapımların şimdi en az 6 reyting ve bir de yurt dışı satışı mevzusu var tabii. Sanırım öyle bir kadroyu şu dönemde bir araya getirecek yapımcı yoktur diye düşünüyorum, imkansız gibi bir şey.

• Aynen
Reactions: S.G.A.T.

Yanılmıyorsam bu dizi Kurtlar Vadisi Pusu'dan bile maliyetliydi, o döneme göre düşünürsek 9-10 reyting bile maliyetini anca karşılardı. Bir de belki yurtdışı satışları olsa kurtarırdı ama o da şimdiki kadar güçlü değildi. Mesela Kösem 1 reyting almasına rağmen sadece yurtdışı satışlarıyla sezon sonunu gördü :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy

Bu alana bir cevap yazın...